Τσιμπανάκος: Μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μίλησε στο Sportime και τόνισε ότι ο νέος προπονητής έχει βρεθεί, ενώ παραδέχθηκε τα λάθη του παρελθόντος, αλλά και δεσμεύτηκε ότι οι ερυθρόλευκοι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Ήδη προχωράμε το προπονητικό κέντρο. Μεγάλη υπόθεση για τον σύλλογο να έχει το δικό του αθλητικό κέντρο και να μην τρέχουμε δεξιά και αριστερά, για να κάνουν προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές.

Κάναμε λάθη, σίγουρα και θα ξανακάνουμε. Ο Θεός και οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη. Μάθαμε όμως από αυτά και δεν πρόκειται να τα επαναλάβουμε.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Αρωγό σε αυτή την προσπάθεια και να είναι σίγουροι ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε.

Ήδη ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει. Έχουμε μιλήσει με προπονητή. Τον έχουμε βρει. Είμαστε κοντά. Δεν θα αποκαλύψω όνομα. Σε λίγες μέρες θα βγει επίσημη ανακοίνωση. Είναι επιτυχημένος.

Και μεταγραφές θα γίνουν. Ο σύλλογος θα ενισχυθεί. Το ρόστερ θα πλαισιωθεί από έμπειρους, νεαρούς που έχουν μέλλον και κάποιους ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή. Υπάρχει μπόλικο ταλέντο στο Βόλο.

Ο πήχης έχει μπει ψηλά. Η ομάδα φέτος θα πρωταγωνιστήσει. Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Αυτό είναι δέσμευσή από την πλευρά μου».

πηγή: sportime.gr