Τσιώλης: Νιώθω την αγάπη του κόσμου, συγκινήθηκα από την υποδοχή!

Ο νέος προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Σάκης Τσιώλης, μίλησε στο vradini.gr και αποκάλυψε τα συναισθήματά του: “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω, καθώς το σημαντικότερο ότι γυρίζω σε μία πανέμορφη πόλη, που με γνωρίζει πολύ καλά και την ξέρω και εγώ από την προηγούμενη θητεία μου στον Ολυμπιακό (2010-11). Νιώθω τις τελευταίες δύο ημέρες αγάπη και συγκινήθηκα από υποδοχή των φιλάθλων και τον τρόπο που με δέχτηκαν. Είναι σημαντικό ότι πέρα από τον πρόεδρο μπήκαν και επιχειρηματίες στο όλο εγχείρημα και προσωπικότητες σημαντικές για την κοινωνία της Μαγνησίας, για να στηρίξουν να φτιάξω ομάδα που θα προσπαθήσω να τους κάνω ώστε να είναι χαρούμενοι και δικαιωμένοι. Είμαι πάρα πολύ καλά με κόσμο, αυτό είναι σημαντικό για εμένα, γι’ αυτό και θέλουμε να λειτουργούμε ενωτικά”.

Στόχος του Βόλου δεν είναι μόνο η παραμονή στην κατηγορία, μας λέει ο Σάκης Τσιώλης: ”Η προσπάθειά μας θέλουμε να εκφράζει την ενότητα. Έρχομαι εδώ και έχω στο μυαλό μου όλα αυτά που απέκτησα ως παρακαταθήκη στην προπονητική μου καριέρα σε αυτή την περιοχή της Ελλάδας. Θέλουμε η ομάδα να προχωρήσει παραπέρα, να έχουμε ανταπόκριση και να είμαι σε θέση να εγγυηθώ μία καλή ομάδα, για καλή πορεία. Σίγουρα θέλουμε με τη δυναμική της ομάδας και με τη στήριξη που θα απολαμβάνουμε να κάνουμε καλές μεταγραφές. Σκοπός μας δεν είναι μόνο η παραμονή αλλά και κάτι περισσότερο. Έχομε το Πανθεσσαλικό, που είναι πολύ σημαντικός παράγοντας και όλες τις προϋποθέσεις”.

Οι υποχρεώσεις ξεκινούν άμεσα και ο Σάκης Τσιώλης αποκαλύπτει στο vradini.gr με ποια δεδομένα θα προχωρήσει ο ΝΠΣ Βόλος: ”Την Τετάρτη αρχίζουμε την προετοιμασία και μπαίνουμε πρώτη φορά στο γήπεδο. Έχουμε ήδη κλεισμένες 8 μεταγραφές και πάμε για άλλες επτά. Ζήτημα να μείνουν πέντε, έξι παλιοί. Μικροί υπάρχουν επίσης για το ρόστερ. Θα βρεθούμε στο Πήλιο και τη Πορταριά από τις 10 Αυγούστου”.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά από περίπου ένα χρόνο, καθώς η τελευταίου δουλειά ήταν στην Παναχαϊκή, από την οποία αποχώρησε στο τέλος της σεζόν 2018-19, ενώ στη Super League είχε εργαστεί τελευταία φορά στην Κέρκυρα, απ΄ όπου έφυγε τον Ιανουάριο του 2018. Βοηθός του θα είναι ο Γιώργος Μπράτσος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.