Τζήμας για Ολυμπιακό Βόλου: Μην ασχολούνται με τη Νίκη αυτοί που άλλαξαν σήματα

Μομφές εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου εμμέσως πλην σαφώς άφησε μιλώντας στο Blue Heart ο πρόεδρος της Νίκης Β., Θανάσης Τζήμας, που έδωσε συνέχεια στην ανάρτησή του στη σελίδα της ομάδας για το Πανθεσσαλικό.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι η διαφορά δύναμης είναι μεγάλη ανάμεσα στους δύο συλλόγους και συνέστησε στους ανθρώπους της άλλης μεγάλης ομάδας της πόλης να μην ασχολούνται με τη Νίκη, γιατί αν ο ίδιος θέλει μπορεί να πει πολλά.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Θα ανακοινώσουμε τον δημοσιογράφο που θα διαχειρίζεται τα σάιτ και θα κάνει τις αναρτήσεις, οι οποίες πρέπει να είναι προσεγμένες και δουλεμένες από τη στιγμή που αρχίζει το πρωτάθλημα. Έχουμε να κάνουμε με κακόπιστους διαιτητές και με άλλα διάφορα πράγματα και επομένως αυτό το σάιτ που ανακοινώνεται δε θα είναι για να αναδεικνύει την ιστορία. Εμείς πάμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Η ιστορία καλύπτεται στα βιβλία. Το σάιτ θα έχει συγκεκριμένο σκοπό. Η Νίκη Βόλου έχει αλλάξει σελίδα, όχι μόνο στο θέμα της ομόνοιας, αλλά και στο τι θέλουμε να περάσουμε προς τα έξω.

Είδατε τις τελευταίες μέρες ότι ασχολούμαι με το αντίπαλο στρατόπεδο. Είδατε επίσης ότι ο κ. Βοσνιάδης έκανε μία δήλωση ξεκάθαρη. Έτσι ξεκάθαροι θα είμαστε και εμείς σε όλα τα θέματα. Δηλαδή να σταματήσουν να ασχολούνται με την ομάδα, με τα χρέη της ομάδας ως ΠΑΕ ότι είναι 9 ή 12 εκ. ευρώ κι ότι αυτοί τάχα χρωστάνε 1,5 εκ. Άλλαξαν σήματα και έκαναν τα πάντα. Mην ανοίξουμε και εμείς το στόμα μας. Να σταματήσουν λοιπόν αυτοί. Δεν είναι από τη δική μας πλευρά, εμείς έχουμε ένα άλλο επίπεδο. Ο πρόεδρος είναι αυτός ο τεχνοκράτης που δεν τον πειράζει τίποτα. Ίσα-ίσα γελώ. Είναι δικό μας θέμα πώς θα χειριστούμε τους φιλάθλους μας και πώς θα αγαπάμε την ομάδα. Εμένα η δουλειά μου είναι να παίρνω κάτι και να το κάνω χρυσό. Μην ξεκινήσω εγώ να μιλάω και να χρησιμοποιήσω τη δύναμή μου.

Αυτό εννοούσα με την ανάρτησή μου (σ.σ. για αχαριστία από την πλευρά του Ολυμπιακού Β. στο θέμα του Πανθεσσαλικού), ότι μπορούσα να ανεβάσω την τιμή και να την πάω στα ύψη. Να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και να κατεβάσουν τους τόνους, γιατί, αν πάμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, είναι μεγάλη η διαφορά μας.

Η Νίκη Βόλου είναι το σπίτι μου και δεν έχουν καταλάβει ότι το υπερασπίζομαι. Μπορούν να πάρουν τηλέφωνο στην Κατερίνη και να ρωτήσουν ποιος είναι ο κ. Τζήμας. Όποιος ασχολείται με το δικό μου το σπίτι και δεν εκτιμά αυτά τα οποία βλέπει θα με βρίσκει μπροστά του. Η Νίκη Βόλου αυτή τη στιγμή είναι το σπίτι μου. Αυτά τα λέω με ηρεμία, αλλά πρέπει να περάσουν αυτά τα μηνύματα. Εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και ας ασχοληθούν αυτοί με άλλα πράγματα και να μη βγαίνουν μετά και να λένε ότι εμείς ασχοληθήκαμε”.

“Θα τα χώνουμε, όπου γουστάρουμε”
Συνεχίζοντας ο κ. Τζήμας ανέφερε:
“Το θέμα του σάιτ είναι σοβαρό. Θα έχουν βαρύτητα από δω και πέρα οι δηλώσεις του προέδρου, του προπονητή, διότι γνωρίζω τέσσερα χρονιά πολύ καλά τι συμβαίνει στη Γ’ Εθνική. Ο κόσμος κοιμόταν τόσα χρόνια, γιατί αν δεν κοιμόταν, δε θα είχε πέσει η Νίκη σε τέτοιες περιπέτειες και για πρώτη φορά θα ακούσουν αλήθειες και θα δουν τέτοιο νοικοκυριό. Είναι ύποπτη η Γ’ Εθνική. Εμείς θα το σταματήσουμε αυτό. Παραπάνω δε λέμε. Γι’ αυτό θα έχουμε το δικό μας το σάιτ και δεν έχει καμία σημασία ένα σάιτ, αν δεν μπορεί να στηρίξει την ομάδα. Θα το έχουμε, για να τα χώνουμε, όπως γουστάρουμε κι όποιος θέλει ας κάνει μήνυση στον πρόεδρο. Εγώ είμαι αποφασισμένος η ομάδα να βγει. Τους ξέρω απέξω. Θα τους στήνω στη γωνία και θα πηγαίνουμε στο δικαστήριο. Δεν παίζουμε ούτε με τη Νίκη Βόλου ούτε με τα χρήματα της Νίκης Βόλου ούτε με τον κόσμο. Τέλειωσαν αυτά. Ξέρω πολύ καλά τι θα συμβεί. Θα κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον κ. Τζήμα. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ήδη ξεκινήσαμε σήμερα και τους ξυπνάμε. Το σάιτ δεν είναι, για να βάλουμε την ιστορία. Εδώ ο κόσμος καίγεται. Δίνουμε στον κόσμο να καταλάβει ότι διοικητικά έχουμε αλλάξει. Έχουμε έναν πρόεδρο τεχνοκράτη, έναν πανέξυπνο άνθρωπο, που έχει την ευθύνη των λεγομένων του. Ποιος θα μπορέσει να αντικρούσει κάποια πράγματα καλύτερα από τον πρόεδρο; Κανένας άλλος…

Το σάιτ θα είναι, για να τα χώνει. Θες να κάνεις μήνυση, κ. διαιτητά; Κάνε στον κ. Τζήμα. Έχω το ιστορικό και την τεχνογνωσία τεσσάρων ετών και θα τα πούμε πού το πήγαιναν το ποδόσφαιρο οι κύριοι και πώς οι ομάδες τελείωναν τη χρονιά. Κομμένα αυτά. Εμείς θα είμαστε μαχαίρι. Δικαιοσύνη, αλήθεια, διαφάνεια. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Αλλιώς δε θα ερχόμουν εδώ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.