Τζήμας: Θα πάρουμε δέκα φορές καλύτερο παίκτη από τον Σκαθαρούδη

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε η υποχρέωση οικονομικής συναλλαγής με τον Γ. Σκαθαρούδη στις 2 Αυγούστου υποστήριξε ο Θ. Τζήμας, μιλώντας στον Blue Heart, εκφράζοντας διαφορετική άποψη από αυτήν που μετέφεραν άλλα μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου στους δημοσιογράφους και καταγράφηκε και σε άλλα Μ.Μ.Ε., όπως και από το magnesiasports, το οποίο τόνισε ότι η προκαταβολή στον παίκτη καταβλήθηκε με μία μέρα καθυστέρηση, όπως άλλωστε πληροφορηθήκαμε από μέλη της διοίκησης. Ο κ. Τζήμας ωστόσο φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη από τους στενούς του συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος της Νίκης είπε επίσης ότι έχει κλειστεί αντικαταστάτης του Σκαθαρούδη και πως η ομάδα έχει την οικονομική δύναμη να φέρει παίκτη δέκα φορές καλύτερον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Τζήμας:

«Δεν είχε γίνει καμία συμφωνία για τις 2 του μήνα. Τον ποδοσφαιριστή τον αποδέσμευσε προσωπικά ο πρόεδρος. Κάθε φορά που θα γίνονται τέτοια πράγματα, όταν έχεις να κάνεις με έναν νοικοκύρη και μία Νίκη Βόλου που είναι τράπεζα, θα πηγαίνουμε στον ουρανό όλο πιο ψηλά και οι άλλοι θα πηγαίνουν στον πάτο.

Είμαι τόσο τεχνοκράτης και θα τα ακούσετε, για να καταλάβατε κάποια πράγματα. Δεν υπήρχε συμφωνία για 2 του μηνός. Κι αυτό γιατί δεν μπορεί, πριν τακτοποιηθεί ο παίκτης στο σπίτι, να δώσει προκαταβολή. Ο ιδιοκτήτης, επειδή, όπως όλοι περνάνε κρίση, δε μου είπε ότι έχω πρόβλημα και ότι χρωστάω το νερό και άλλα.

Θα του έδινα αμέσως την Παρασκευή κάποια χρήματα. Μου έλεγε ότι θέλω 2.740 ευρώ, του τα κατέθεσα στον λογαριασμό, τα πήρε τη Δευτέρα το πρωί και ξεκίνησε να κάνει τις διαδικασίες με τους παίκτες, γιατί είχαμε και την πρώτη. Εμείς ήμασταν σωστοί και με τη συνέπεια που μας διακρίνει αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε ξενοδοχείο για τα παιδιά, διότι έγινε η πρώτη και δεν είχε τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του, διότι, όταν κάνεις μία δουλειά, υπάρχουν εκατέρωθεν απαιτήσεις.

Η Νίκη Βόλου ήταν σωστή, πλήρωσε το πρωί, έπρεπε όλα να είναι τακτοποιημένα το μεσημέρι. Για κάποιους λόγους οι ποδοσφαιριστές είναι φτερό στον άνεμο. Είναι δύσκολη η δημοσιογραφία, όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους συνεπέστατους, όπως είναι ο κ. Τζήμας και η Νίκη Βόλου. Μερικοί δεν είχαν ούτε κωδικούς στην εφορία. Δεν μπορεί να είσαι 24 χρόνων και να μην έχεις κωδικό και να μη δηλώνεις τα χρήματά σου. Αυτό δεν ενδιαφέρει την ομάδα και καμία ομάδα.

Άρα λοιπόν, επειδή η ομάδα λειτουργεί μ’ αυτόν τον γνώμονα, κόβει αποδείξεις, κάνει επαρκή φορολογική δήλωση, δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα και δεν μπόρεσαν να τακτοποιηθούν και τους πήγαμε στο ξενοδοχείο. Πληρώσαμε στα ξενοδοχεία άλλα 500 ευρώ, ενώ θα έπρεπε οι ποδοσφαιριστές να είναι στο σπίτι τους.

Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι ένας-δύο παίκτες δεν είχαν αυτήν την ευχέρεια να κάνουν το συμβόλαιο. Το αν ένας παίκτης στο παρελθόν έχει κάνει άλλα πράγματα σε άλλη ομάδα, εμάς αυτό το πράγμα δε μας ενδιαφέρει. Δεν υπήρχε καμία υποχρέωση για τις δύο του μήνα.

Ούτως ή άλλως το e-banking έγινε κανονικά, όπως έγινε και στους άλλους τους ποδοσφαιριστές, όπως με τον Δημολιό. Οι άνθρωποι κανονικά πήγαν το πρωί και έβγαλαν τα χρήματά τους. Προφανώς αιτία ήταν η πίεση της φορολογικής δήλωσης και δε με απασχολεί, γιατί ποδοσφαιριστής στη θέση του υπάρχει και καλύτερος και θα ανακοινωθεί σύντομα. Λόγω εμπειρίας και από τη στιγμή που θα έρθει να υπογράψει ένας ποδοσφαιριστής μπορώ να διαγνώσω τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει τη δυνατότητα να πληρώσει και 20.000 ευρώ παραπάνω και να φέρει έναν παίκτη δέκα φορές καλύτερο».

«Έκρινα ότι ο Σκαθαρούδης δεν έχει θέση στην ομάδα»
Το ότι έκρινε πως η Νίκη δε θέλει τέτοιους ποδοσφαιριστές, σαν τον Σκαθαρούδη, ο οποίος, όπως τόνισε, δεν κατάλαβε σε ποια ομάδα βρισκόταν, επισήμανε επίσης στον Blue Heart ο Θ. Τζήμας:
«Η ομάδα δε δεσμεύεται με κανέναν και μέχρι τον Οκτώβριο θα κάνει προσθήκες. Ο παίκτης, όταν έρχεται, υπογράφει, αλλά εμείς δε θα κρατήσουμε κανένα δελτίο με το ζόρι. Αν θέλει, μπορεί να πάει στον κ. Κοκκινάκη να πάρει το δελτίο και να φύγει.
Δεν υπάρχουν τέτοιες δεσμεύσεις για έναν παίκτη για το εάν υπέγραψε, για το αν πήρε προκαταβολή. Κι αύριο, αν θέλω εγώ να αποδεσμεύσω έναν παίκτη, θα τον αποδεσμεύσω και θα πάρω κάποιον άλλον. Αυτό είναι η αγορά και το εμπόριο. Σήμερα θα ‘ρθει ένας, αύριο κάποιος άλλος.
Η Νίκη έχει μία λίστα 60 ποδοσφαιριστών και δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι άνθρωποι. Γίνονται συστάσεις για κάποιον ποδοσφαιριστή, εσείς μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον, όμως η διοίκηση, επειδή δεν τον γνωρίζει, οφείλει να δει τον χαρακτήρα του μέσα σε λίγο καιρό. Δεν υπάρχει θέμα προκαταβολών με τον Σκαθαρούδη, αυτά είναι χαζομάρες για όποιον τα γράφει.
Η Νίκη έχει αλλάξει σελίδα και λειτουργεί με αποδείξεις. Οι δυο-τρεις που κρίνουν μ’ αυτό το μυαλό θα εξαφανιστούν. Νοικιάσαμε τα γραφεία και ήταν πληρωμένα από τις 11 του Ιουλίου τρεις μήνες μπροστά, πριν ακόμη γίνει το συμβόλαιο, γιατί ακόμη υπήρχε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο, ενώ στο παρελθόν, όταν έλεγες για Νίκη, κανείς δεν μπορούσε να σου νοικιάσει.
Με τον Σκαθαρούδη δεν υπάρχει κανένα θέμα και ήταν δική μου προσωπική αποδέσμευση, γιατί με ενημέρωσαν για το θέμα στου σπιτιού κι αυτό που έκανα ήταν να τον αποδεσμεύσω με μήνυμα, αν και μου ζητήθηκε να τον πάρω προσωπικά τηλέφωνο. Του είπα στο μήνυμα ότι η Νίκη Βόλου δε θέλει τέτοιους ποδοσφαιριστές. Έχω κάνει μία-δύο ομιλίες στους ποδοσφαιριστές κι όταν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει πού βρίσκεται, τότε είναι δώρον-άδωρον να ασχολείσαι. Μην τρώτε παραμύθια.
Ο ποδοσφαιριστής αποδεσμεύτηκε από τον κ. Τζήμα, ούτε Δ.Ε. ούτε κανένας. Έκρινε ο πρόεδρος ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν έχει θέση σ’ αυτήν την ομάδα, που θα θέλει πρωταθλήματα, το κεφάλι ήσυχο και ανθρώπους συνεπέστατους και που έχουν ευθύνη. Συζητάμε πράγματα …χαζά. Και τα σπίτια των ποδοσφαιριστών είναι πληρωμένα για όλον τον χρόνο. Έχουμε κάνει συμφωνία με εταιρεία για τα σπίτια των ποδοσφαιριστών, η οποία συνεργάζεται με την ομάδα στον τομέα των διαφημίσεων. Δε χρειάζεται να ασχολούμαστε μ’ αυτό, είναι χαζομάρες. Η συμφωνία ήταν ολοκάθαρη, τα σπίτια θα ενοικιάζονται στο όνομα των ποδοσφαιριστών. Λόγω εφορίας η ομάδα δεν μπορεί να κάνει 15 συμβόλαια για σπίτια».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε πώς εξηγεί τη στάση του Σκαθαρούδη:
«Θα χρειαζόταν μια εκπομπή για να σας πω για τους ποδοσφαιριστές που τους έχω ζήσει τέσσερα χρόνια. Αν ήταν στην Καρδίτσα και ήταν ο ένας πάνω στον άλλον και δεν είχαν να φάνε, αυτά δυστυχώς συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν είναι μομφή για την Αναγέννηση.
Και μετά έρχεσαι στη Νίκη με νοικοκυριό, πρέπει να δείξεις ότι εκτιμάς τις σωστές ομάδες. Αν όμως δεν μπορείς να αναλάβεις την υπογραφή ενός σπιτιού για άλλα θέματα, όπως πχ επειδή δεν έχεις καν φορολογική δήλωση, είναι κάποια πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω.
Αυτά δεν αξίζει καν να τα συζητάμε. Η Νίκη Βόλου έχει τα λεφτά να κάνει όσες μεταγραφές θα έκαναν τέσσερις ομάδες, γιατί ό,τι εισπράττεται από εισιτήρια δεν τα χρησιμοποιεί ο πρόεδρος, χρησιμοποιούνται μόνο για έργα. Δεν υπάρχει θέμα μπάτζετ κι αυτό απασχολεί πολλούς. Είμαι τεχνοκράτης και έξυπνος άνθρωπος και θα τους αφήνω με ανοικτό το στόμα. Έτσι θα γίνεται από δω και τώρα. Δεν έχει η Νίκη οικονομικό πρόβλημα, σας το λέω ξεκάθαρα. Αντιθέτως θα έχει λεφτά στην άκρη, θα έχει βιβλιάριο. Κάποιοι χλεύαζαν την τεχνογνωσία μου και τις συμφωνίες με εταιρείες. Οι εταιρείες, όμως, έχουν πληρώσει, υπάρχουν καταθέσεις, μετρητά στο λογαριασμό.
Δεν ήταν μόνο αυτός ο ποδοσφαιριστής. Υπήρχε κι άλλος που δεν είχε κωδικό στην Εφορία και πήγε και τον έκανε.
Επειδή σ’ αυτή τη θέση αλλά και σε άλλες υπάρχει πλειάδα ποδοσφαιριστών και συνεκτιμώντας το αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα αναμένεται να ανακοινώσουμε έναν ποδοσφαιριστή που κράτησε μια ομάδα, την οποία έχω ζήσει, στην Γ’ Εθνική με 8 γκολ.
Ο Νικιώτης έχει αλλάξει επίπεδο και πλέον καταλαβαίνει τι γίνεται. Ποιο πρόβλημα να έχει η Νίκη με την προκαταβολή του Σκαθαρούδη;
Καμία συμφωνία δεν υπήρχε για τις 2 του μήνα. Όποιος ξέρει από τραπεζικά θέματα, θα δει ότι στις 2 του μήνα ήταν η καταβολή των ενοικίων και στις 3 η προκαταβολή των ποδοσφαιριστών. Άλλο ήταν το θέμα, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω αυτή την στιγμή. Κάποια στιγμή, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γίνουν οι πρώτοι αγώνες και δούμε αυτές τις εξωγενείς συμπεριφορές που έζησα επί τέσσερα χρόνια, τότε θα κάνω τοποθέτηση για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν κρατήσαμε.
Τότε θα καταλάβετε πόσο «γάτα» είναι ο πρόεδρος. Όταν ακούτε ότι αποδεσμεύεται κάποιος ποδοσφαιριστής από τη Νίκη ή τώρα ή μετά από λίγο χρόνο, να ξέρετε πως κάτι άλλο υπάρχει. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Εμείς θέλουμε παίκτες τίμιους να μην επηρεάζονται από πουθενά, να ξέρουν ότι αυτά που θα πάρουν είναι εγγυημένα. Έχουν το σπίτι τους, καινούργια έπιπλα, έχουν τα πάντα, όμως να μην τολμήσουν να πουν ότι μπορώ να πάρω κι άλλα πέντε και πάω να τα πάρω. Τέτοιους ποδοσφαιριστές δε θέλει η Νίκη Βόλου.
Εμείς πάμε για πρωτάθλημα, θα παρουσιάσουμε τη φανέλα και σήμερα θα ανακοινώσουμε τον παίκτη, που είναι πολλαπλά καλύτερος στην ίδια θέση. Όλα βαίνουν καλώς. Να μη βιάζεστε. Όταν μιλάμε για μεγάλους ποδοσφαιριστές, που πρέπει να έχει δύο καλούς σε κάθε θέση, μια απώλεια πάντα θα γίνεται, αλλά θα συμπληρώνεται με καλύτερη προσθήκη. Όταν γίνουν οι πρώτες προπονήσεις, θα δει ο προπονητής ποιους χρειαζόμαστε από τους παίκτες τους οποίους έχουμε κλείσει, είναι τυπικό θέμα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και όσο πιο ορατός είναι ο πρωταθλητισμός θα προσπαθούμε ολοένα και πιο πολύ να κάνουμε την καλύτερη προσθήκη για την ομάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.