US Open: «Βόμβα» με τον αποκλεισμό του Φέντερερ

Ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του US Open τέθηκε εκτός διοργάνωσης πρόωρα.

Τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στη Νέα Υόρκη ο Ρότζερ Φέντερερ έπεσε «θύμα» έκπληξης καθώς έμεινε εκτός προημιτελικών μετά την ήττα του με 3-1 (3-6, 7-5, 7-6 (9/7), 7-6 (7/3) από τον Αυστραλό, Τζον Μίλμαν, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 55 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο θριαμβευτής στέρησε από τον Ελβετό αστέρα, την διεκδίκηση του 21ου grand slam της καριέρας του και στις δηλώσεις που έκανε δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έκανε: «Αδύνατο να το συνειδητοποιήσω. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τον Ρότζερ και για όλα όσα έχει πετύχει.

Είναι ένας από τους ήρωες μου. Σήμερα δεν βρέθηκε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και το εκμεταλλεύθηκα», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο Μίλμαν, που θ΄ αντιμετωπίσει τον Σέρβο, Νόβακ Τζόκοβιτς για μία θέση τα ημιτελικά του τουρνουά.

Εκτός συνέχειας έμεινε και η Μαρία Σαράποβα. Η Ρωσίδα ηττήθηκε από την Ισπανίδα, Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο με 6-4, 6-3. Αξίζει να σημειωθεί, πως η 31χρονη Σαράποβα, κάτοχος 5 grand slam τίτλων, δεν έχει καταφέρει να περάσει στην φάση των «8» κάποιου σημαντικού τουρνουά, από την ημέρα που επέστρεψε στα κορτ μετά την τιμωρία της για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.