Β’ ΕΠΣΘ: Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της Κυριακής

Για τη 17η αγωνιστική

Με τη 17η αγωνιστική να συνεχίζεται για τη Β’ ΕΠΣΘ, η αυλαία της Κυριακής άνοιξε με τρία πρωινά παιχνίδια.

Χωρίς κανένα πρόβλημα, η ΑΠΟΒ συνέχισε στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων, επικρατώντας 4-0 σε βάρος του Πηλέα.

Στο 10’ ο Βαβίτσας με κεφαλιά έκανε το 1-0 από ασίστ του Έντι Νταϊλάνι, ενώ ο Χούμπλης πολύ γρήγορα (15’) μετά από πάσα του Βαβίτσα πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0. Στο 35’ ήταν σειρά του Χούμπλη να βγάλει τη σέντρα και του Έντι Νταϊλάνι να πλασάρει για το 3-0, ενώ ο Νταϊλάνι στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ από ασίστ του Ρέκκα.

Παραλίγο να μην διεξαχθεί το ντέρμπι των Λεχωνίων, αφού στο γήπεδο της περιοχής η έντονη βροχόπτωση παραλίγο να οδηγήσει σε αναβολή του αγώνα. ωστόσο τελικά το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΛ Νηλέας και Άνω Λεχώνια πραγματοποιήθηκε, με το σύνολο του Κυριάκου Κοκκινάκη να επικρατεί 2-0. Ο Ασλάνογλου στο 25’ με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ ο Τσαφούτσας στο 85’ με σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Υπό έντονη βροχόπτωση διεξήχθη και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άνθιμο Γαζή και Μικροθήβες, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-1. Το σκορ άνοιξε ο Μπιλιτσάκης στο 6′ με σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή για να κάνει το 1-0, ενώ στο 33′ ο Καπέσιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Πάντως, για τον Άνθιμο Γαζή, στις καθυστερήσεις ο Βούλγαρης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κίτσας με κεφαλιά έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό.

Πανιώνιος-Ν. Αγ. Άννας 1-5
Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Νέοι της Αγίας Άννας απέναντι στον Πανιώνιο, επικρατώντας με το ευρύ 1-5. Οι παίκτες του Σωτήρη Πετσιμέρη με τη νίκη αυτή μείωσαν τη διαφορά από τον τέταρτο Πανιώνιο σε δύο βαθμούς και πλέον με νίκη επί της Σκοπέλου στον νησί των Βορείων Σποράδων και ήττα ή ισοπαλία του Πανιωνίου από την πρωτοπόρο Α.ΠΟ.Β. την τελευταία αγωνιστική, θα είναι η Αγία Άννα που θα μπει στα play off.
Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Κόκκαλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Καφετζή, ενώ στο 34’ ο σκόρερ έκανε την ασίστ στον Στάμο και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 42’ ο Παπαστεργίου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για τον Πανιώνιο, κάνοντας το 1-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 60’ ο Πατσής κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-3, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος έβγαλε την πάσα για τον Καφετζή ο οποίος έκανε το 1-4. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μουλαλίου με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ.

 

Ελευθεριακός-Ιάσων Ά.Μ. 1-2
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και τα τρία τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά με γκολ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, για να ισοφαρίσει ο Κυπτίου με σουτ από πλάγια θέση, μετά από πάσα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Νίκου Αϊδινή, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 55’ στη θέση του Μπάλλα, μετά από εντολή και …έμπνευση του προπονητή του ΝίκουΤζιόλα. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 83’ με δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα του Τσιορτού, με τη μπάλα να σκάει και στο έδαφος μπροστά από τον τερματοφύλακα και να …ξεγελάει τον τερματοφύλακα του Ελευθεριακού.

Απόλλων Καναλίων-Αχιλλέας Αχ. 4-1
Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Απόλλων Καναλίων στο γήπεδό του, υποδεχόμενους τον Αχιλλέα Αχιλλείου. Ο Δουλάς στο 7’ με πλασέ έκανε το 1-0 και ο Μαλλιαρός στο 22’ ισοφάρισε, προσωρινά, απ’ ότι αποδείχθηκε. Ο Μπουζιώκας με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα, με τον ίδιο σκόρερ. Ο Βασιλείου στο 75’ και στο 85’ έδωσε διαστάσεις …θριάμβου στη νίκη της ομάδας των Καναλίων. *Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Καναλίων εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Θανάση Μαρούλη, ο οποίος έπαθε διάσειση σε σύγκρουση με παίκτη του Αχιλλέα και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.