Βεργέτης: «Χρειαζόμαστε νίκες και βαθμούς»

Με τον  αγώνα ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Επισκοπή σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Football League (13:00), με τον Στάικο Βεργέτη να επισημαίνει με δηλώσεις του ότι η ανάγκη για κατάκτηση βαθμών παραμένει έντονη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης: «Παρά τις μέρες εορτών, η ομάδα προπονήθηκε και προετοιμάστηκε κατάλληλα, παίρνοντας, παράλληλα, και τις απαραίτητες ανάσες. Το μυαλό μας είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στο παιχνίδι με την Επισκοπή, το ότι κάναμε μία νίκη, την περασμένη αγωνιστική, δε σημαίνει τίποτα. Χρειαζόμαστε πολλές περισσότερες νίκες και βαθμούς, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Όλα τα παιδιά είναι αφοσιωμένα στο στόχο μας και, είμαι σίγουρος, πως θα κάνουν τα πάντα, για να «ξεκολλήσουν» την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην έλευση του Κώστα Κατσουράνη, επισημαίνοντας ότι έχει μεγάλο όγκο παρουσίας σε ελληνικά και διεθνή γήπεδα, έχει αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους και, δεδομένα, η εμπειρία του κι η τεχνογνωσία του γύρω από το ποδόσφαιρο, θα βοηθήσει πολύ. «Εκείνος κι ο Δημήτρης Ξουρής ήρθαν να ενώσουμε μαζί τις δυνάμεις μας και να προωθήσουμε τη Νίκη σε υψηλότερες κατηγορίες. Όλοι μαζί έχουμε την υποχρέωση, απέναντι στη διοίκησή που μας στηρίζει, μας πιστεύει και μας παρέχει τα πάντα για να δουλέψουμε, να τους το ανταποδώσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις έκανε και ο Λούκας Γκαρσία, σημειώνοντας ότι η προετοιμασία ήταν άψογη και στόχος όλων είναι να δείξουν πόσο καλή ομάδα είναι η Νίκη.

«Δουλέψαμε σκληρά, για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, την περασμένη εβδομάδα, μετά από αρκετές εβδομάδες, δίχως να γευτούμε τη χαρά του «τριπόντου». Αυτή πρέπει να είναι η αρχή, δε θέλω να μιλήσω περισσότερο, ανυπομονώ την Τετάρτη (σ.σ. σήμερα) να μπούμε, εγώ και οι συμπαίκτες μου, στον αγωνιστικό χώρο και, με αυτοπεποίθηση, να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Η εβδομάδα προετοιμασίας μας, για το προσεχές παιχνίδι, ήταν λίγο περίεργη, λόγω Πάσχα, καταφέραμε να απολαύσουμε μερικές όμορφες στιγμές με τις οικογένειές μας την Κυριακή, αλλά προετοιμαστήκαμε άψογα για το παιχνίδι της Τετάρτης, όλες τις υπόλοιπες μέρες. Είμαστε έτοιμοι, θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Επισκοπή, για την οικογένειά μας, τη Νίκη Βόλου» επεσήμανε ο Λούκας Γκαρσία.

Όσον αφορά την έλευση του Κώστα Κατσουράνη σημείωσε: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά για εκείνον, νομίζω ότι το βιογραφικό του μιλά από μόνο του. Είναι ένας θρύλος για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι είναι πολύ καλό που βρίσκεται δίπλα μας. Επίσης, ο Δημήτρης Ξουρής ήδη έχει δείξει ότι μπορεί να μας προσφέρει πολλά, είναι καθημερινά και συνεχόμενα δίπλα μας και μας προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε, είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει κι εκείνος πάρα πολύ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.