Βεργέτης: Θέλουμε οι οπαδοί μας να συγκινούνται από την προσπάθειά μας

Στη δήλωση που έκανε στη “πρώτη” της Νίκης  Στάικος Βεργέτης έκανε λόγο για απόκτηση παικτών σε δύο-τρεις θέσεις ακόμη, ενώ υποσχέθηκε να παρουσιάσει μία ομάδα που θα μάχεται και θα συγκινεί τον κόσμο με την προσπάθειά της. Αναλυτικά:

«Θα ξεκινήσω με μία ευχή και με μία υπόσχεση. Ευχή είναι να έχουν υγεία όλα τα παιδιά μας, μακριά από τραυματισμούς και να είναι καλά, ώστε να περατωθεί αυτή η χρονιά που ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο.

Δεύτερη ευχή είναι να ευοδωθούν οι στόχοι της ομάδας μας και υπόσχεση είναι πως θα φτιάξουμε ένα γκρουπ που θα παλεύει κάθε παιχνίδι, θα μάχεται, ώστε να διεκδικεί ό,τι καλύτερο μπορεί από τον κάθε αγώνα. Θέλουμε οι οπαδοί μας, που είναι πάντα δίπλα μας, να συγκινούνται από την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα, κι αν αυτή συνοδεύεται με καλό αποτέλεσμα, τόσο το καλύτερo.

Το ρόστερ κι έτσι όπως είναι ξεκινάει το πρωτάθλημα. Νομίζω πως θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές σε δύο ή τρεις θέσεις το πολύ. Υπάρχουν κάποιοι καινούργιοι παίκτες που θα είναι στην ομάδα, γιατί αξιολογήθηκαν και θα είναι παίκτες της ομάδας. Επίσης υπάρχουν και κάποια νέα παιδιά, τα οποία θα αξιολογηθούν στην πορεία των προπονήσεων και των φιλικών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.