Βήμα πρωτιάς κόντρα στην «οικοδέσποινα» – Η ώρα και το κανάλι του Ελλάδα – Ιταλία

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την «οικοδέσποινα», Ιταλία, με στόχο το «2 στα 2», με το οποίο θα «αγκαλιάσει» την πρώτη θέση στον Γ’ όμιλο του Eurobasket 2022.

Η Εθνική έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην Κροατία, αλλά με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Οι Κροάτες μείωσαν σε 82-84, αλλά ο «Greek Freak» έκανε δύο καθοριστικές τάπες και σημείωσε πέντε πόντους στο τελευταίο λεπτό για να «σφραγίσει» τη νίκη της «επίσημης αγαπημένης».

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έπαιξαν με τη «φωτιά», αλλά στο τέλος έδειξαν ότι μπορουν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες. Η σκληράδα κι η αποφασιστικότητα στην άμυνα έκαναν τη διαφορά και το ζητούμενο είναι να βρουν μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή τους.

Σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες, η Ελλάδα αντιμετωπίζει την «οικοδέσποινα» Ιταλία, στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου. Σε περίπτωση νίκης η «γαλανόλευκη», ουσιαστικά, θα «αγκαλιάσει» την πρώτη θέση και θα μπορεί να δει τα επόμενα τρία ματς, ως μια ευκαιρία για να προετοιμαστεί για τα νοκ άουτ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας στην ΕΡΤ αποκάλυψε ότι «ο Παπαγιάννης έχει ελπίδες να αγωνιστεί» κόντρα στην Ιταλία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τον άφησε εκτός με την Κροατία, δίνοντας του μια ημέρα εξτρά ξεκούρασης.

Όσον αφορά στην ομάδα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κι επικράτησε άνετα (83-62) της Εσθονίας, στη δική της πρεμιέρα στο Μιλάνο.

Η ώρα και το κανάλι του Ελλάδα – Ιταλία
Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιταλία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου (3/9) στις 22:00. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.