Βλάχος και Κιπτίου οδηγούν την κούρσα των γκολ στην Α’ κατηγορία

Ο Ηλίας Βλάχος έχει σημειώσει οκτώ τέρματα έως τώρα στην Α' ΕΠΣΘ με τη φανέλα του Θησέα
Οι σκόρερ στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ μέχρι στιγμής

Ο Ηλίας Βλάχος άφησε τον Μαγνησιακό το περασμένο καλοκαίρι για να φορέσει τα πράσινα του Θησέα Αγριάς, και ο τεχνικός της ομάδας Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος πρέπει να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας τον παίκτη του να έχει σκοράρει ήδη οκτώ τέρματα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και να είναι μαζί με τον Κιπτίου του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας οι πρώτοι σκόρερ της διοργάνωσης έως τώρα.

Οι δύο παίκτες μετρούν από οκτώ τέρματα λοιπόν ο καθένας, αλλά νιώθουν καυτή την ανάσα των Ζαφειρίου και Τσιανάκα από ΓΣ Αλμυρού και Σαρακηνό αντίστοιχα, που έχουν μόλις ένα λιγότερο, ενώ ο Παπαδημητρίου της Αγίας Άννας έχει έξι.

Στη Β’ ΕΠΣΘ, Μπένος (Μυρμηδόνες), Σιαφαρίκας (Νέοι Αθλητές Νίκης) και Κίτσας (Άνθιμος Γαζής) έχουν σημειώσει από τέσσερα τέρματα, ενώ από τρία έχουν οι Τζοβάρας (ΑΕ 2002), Κωστόπουλος (Πρωτεσίλαος), Κλουκουτάρας (Μυρμηδόνες) Τσουπαρέλος (ΑΟ Σκοπέλου), Πριτσίνης (Ατρόμητος Ν.Ι.),Κατσαβριάς (Αχιλλέας), Παλάντζας (Ν.Α. Νίκης) Βαρβέκης (Δάφνη), Χριστοφόρου (Δάφνη)

Τέλος, στη Γ’ ΕΠΣΘ 6 τέρματα έχει πετύχει ο Παπασακελλαρίου (Αγία Παρασκευή), ενώ ακολουθούν με 5 τέρματα οι Τάσσος (ΑΟ Σκιάθου Β’) και Ντούλιας (Ελευθεριακός).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.