Βλέπουν Οικονόμο στον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά το ρεπό της Κυριακής, ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στις επάλξεις, με τους ερυθρόλευκους να προπονούνται τη Δευτέρα στο Βασδέκειο, που αποτελεί μία ακόμη λύση για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη.

Τα μικροπροβλήματα από κάποιες ιώσεις δε θεωρούνται σοβαρά και όλοι εκτός των Σάββα και Διβανέ δείχνουν ετοιμοπόλεμοι για το κυριακάτικο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Πανθεσσαλικό, αφού η ΕΠΟ βάσει κανονισμών αλλά και βάσει πλέον του δεδικασμένου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς οφείλει να ορίσει την επόμενη αγωνιστική μετά από κάποια αναβολή.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου, αν και έχει στόχο σε όλα τα ματς το τρίποντο, ανεξαρτήτως αντιπάλου και της σειράς που τους αντιμετωπίζει, σίγουρα είναι θετικό ότι ξεκινά το 2019 με ένα ματς στην έδρα του, η οποία είναι μία από τις τρεις σε όλη τη Γ’ Εθνική, που δεν έχουν μέχρι στιγμής καμία απώλεια.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι έχουν έξι νίκες σε ισάριθμα ματς ως γηπεδούχοι, άσχετα αν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν και το γήπεδο του Αλμυρού, ενώ το ίδιο ρεκόρ έχει και ο Ιάλυσος στο έκτο όμιλο και το Αιγάλεω στον πέμπτο έχει κάνει το πέντε στα πέντε στο «σπίτι» του.

Μάλιστα, η βολιώτική ομάδα θα μπορούσε να έχει κρατήσει και το απαραβίαστο της εστίας της … εντός των τειχών, αν δεν είχε δοθεί το … ακατανόητο πέναλτι εις βάρος της στο ματς με τον Πιερικό στον Αλμυρό, αλλά και αν δεν είχε δεχθεί τέρμα από την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου μέσα στο Πανθεσσαλικό, την Αναγέννηση Καρδίτσας, στη χειρότερη και λιγότερο σοβαρή εμφάνισή τους μέχρι τώρα. Έτσι δεν αποτελούν την πέμπτη ομάδα στη Γ’ Εθνική μαζί με τη Νίκη, την Καβάλα, την Καλλιθέα, τη Βάρδα, που έχουν μηδέν παθητικό ως γηπεδούχες.

Σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό πεδίο δεν υπήρχε καμία εξέλιξη και χθες, αν και όλο και περισσότερο φαίνεται ως βέβαιο ότι υπάρχουν κλεισμένοι παίκτες, που θα ανακοινωθούν την κατάλληλη στιγμή.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.