Βοσνιάδης: Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς – «Καμπανάκι» η εμφάνιση για όλους μας

Δηλώσεις Χοσέτε Μιράντα για το μέλλον του στη Νίκη

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης, παρά μόνο από την κατάκτηση των τριών βαθμών, στο σημερινό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ για ακόμα μία φορά τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα χαριστεί σε κανέναν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη μετά το 1-0 επί του Αλμωπού Αριδαίας: Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Σε όλο το ματς ήμασταν δεύτεροι στις μονομαχίες, στις δεύτερες μπάλες και δείξαμε νωθροί. Από τη νωθρότητά μας δώσαμε και το πέναλτι κι από καθαρή τύχη φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε το σερί μας. Λίγες φορές βάλαμε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή όπως έχουμε σχεδιάσει, ενώ ελάχιστες φορές κάναμε το δύο εναντίον ενός. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αλμωπός είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει, εμείς στη συνέχεια αλλάξαμε σχεδιασμό, ενώ στο 89’ βγήκαμε με τρεις παίκτες στην αντεπίθεση (σ.σ. στη φάση του Βλαχομήτρου, όπου θα μπορούσε να είχε κάνει πάσα κι όχι να τελειώσει μόνος του τη φάση, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ). Η εμφάνιση αυτή αποτελεί «καμπανάκι» για όλους μας. Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτή η εμφάνιση. Ο Αλμωπός είναι η δεύτερη ομάδα που μας δημιουργεί τόσα προβλήματα στην έδρα μας. Πλέον έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας ώστε να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς (σ.σ. ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη το ρεπό για τη Νίκη, στην εμβόλιμη 27η αγωνιστική και μετά είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου).

Σε ερώτηση για το εάν επηρεάστηκε η ομάδα του από την αλλαγή του γηπέδου, απάντησε «καμία δικαιολογία. Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Έχουμε επιλέξει να παίζουμε σ’ αυτό το γήπεδο, ώστε ο φίλαθλος που έρχεται για δύο ώρες, να βρίσκει ένα αξιοπρεπέστατο γήπεδο. Απλά εμείς σήμερα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Κάναμε αλλαγές και βγάλαμε νεύρα. Αυτό θα το λύσουμε στα αποδυτήρια. Ο Αλμωπός είναι μία ψηλή ομάδα, φιλόδοξη και θα βρει τους λίγους βαθμούς που θέλει για να σωθεί.

Σε ερώτηση για το επερχόμενο βολιώτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και εάν ο Ροχάνο θα είναι έτοιμος, απάντησε: «Ξέρουμε τι σημαίνει το παιχνίδι αυτό. Το πρόβλημα το έχει ο αντίπαλος, μιας και θέλει να σώσει την κατηγορία. Εμείς θα κάνουμε ό,τι κάναμε μέχρι τώρα. Εμάς πέρυσι μας κυνηγούσαν «θεοί και δαίμονες» στα παιχνίδια εντός και εκτός και σωθήκαμε στο 90’ στο παιχνίδι με την Επισκοπή. Ο Ροχάνο, όχι δεν θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου».

 

Μιράντα: Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε

Δηλώσεις για το μέλλον του στη Νίκη Βόλου, καθώς και για το παιχνίδι με τον Αλμωπό έκανε ο Μιράντα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που ήθελε τους τρεις βαθμούς και θέλει να είναι ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς είμαστε μία σκληρή ομάδα και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε.

Σε ερώτηση για το ποια θέση τού αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο: “Σε όποια θέση μού ζητάει ο προπονητής μου.

Για το μέλλον του στη Νίκη ενόψει του καλοκαιριού: “Με τον καιρό θα μάθουμε τί θα γίνει. Εδώ πάντως μου συμπεριφέρονται μια χαρά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.