Βοσνιάδης: «Παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε»

O εκνευρισμός που παρουσίασε η ομάδα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και η αδυναμία ολοκλήρωσης φάσεων και εκμετάλλευσης κλασικών ευκαιριών για την επίτευξη τέρματος στοίχισαν τους βαθμούς στη Νίκη Βόλου, σύμφωνα με τον προπονητή των «κυανόλευκων», Αλέκο Βοσνιάδη, και με τα όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου (0-0).

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και έπρεπε να βρούμε τον τρόπο. Ξεκινήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Ο αντίπαλος προσπαθούσε να μην αποκτήσει υψηλό ρυθμό το παιχνίδι. Ο δικός μας στόχος ήταν αυτός και στο δεύτερο ημίχρονο δεν τον ακολουθήσαμε καθόλου. Προσπαθήσαμε ν’ αλλάξουμε σχηματισμό και να δώσουμε μεγαλύτερο πλάτος για να κινηθούμε από τις πλευρές. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις με εξαίρεση 3-4 προς το τέλος που χάθηκαν» τόνισε αρχικά ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Συγχρόνως, σημείωσε τα εξής: «Αυτά τα παιχνίδια είναι έτσι… Όταν σου δίνεται η δυνατότητα να προηγηθείς, και πάλι φάση και ξανά και τις πετάς με ευκολία είναι σίγουρο ότι μετά ο αντίπαλος αμύνεται, μαζεύεται, έχει τη δυνατότητα να σπάσει τον ρυθμό. Η καλύτερη ομάδα μπορεί να έρθει στο ίδιο επίπεδο με αυτή που είναι πιο κάτω. Παρά το ότι το συζητήσαμε όλη την εβδομάδα όσον αφορά τον αντίπαλο για μία ομάδα με πολλά προβλήματα, ενώ είναι φυσιολογικό να μην έχει την ίδια απόδοση σε όλο το 90λεπτο, είπαμε ότι σε περίπτωση που ο αντίπαλος προσπαθήσει να σπάσει τον ρυθμό, δεν πρέπει να εκνευριστούμε και να φύγει το μυαλό μας από το παιχνίδι. Έπρεπε με πολλή υπομονή να μπορέσουμε ορθόδοξα να κάνουμε κάποια πράγματα».

Τι έγινε όμως; «Δείξαμε ότι εκνευριστήκαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, γι’ αυτό και πήγαμε σε αλλαγή σχηματισμού. Στις φάσεις που ξαναβρήκαμε δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Για εμάς είναι δύσκολο αποτέλεσμα συνεχίζουμε να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Συνεχίζουμε με τεράστια προσπάθεια, παιχνίδι με παιχνίδι, για να πάρει η ομάδα τα αποτελέσματα κάποια στιγμή, γιατί και στο προηγούμενο και σ’ αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς. Να είμαστε ήρεμοι και θα έρθουν και τα αποτελέσματα» κατέληξε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.