Βραβεύτηκε ως καλύτερος προπονητής ο Κώστας Παπακρίβος του ΕΟΣ Βόλου

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων και Εκπαιδευτών
Ο Κώστας Παπακρίβος, προπονητής του ΕΟΣ Βόλου, βραβεύτηκε ως καλύτερος προπονητής χιονοδρομίας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών.
Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΕΟΣ Βόλου αναφέρεται: “Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων και Εκπαιδευτών βράβευσε στην ετήσια εκδήλωσή της τον προπονητή του ΕΟΣ Βόλου ως τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 2023, αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τη διαχρονική προσφορά του και αποτελεσματικότητά του.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την 13η-3-24 στην Αθήνα, στο Δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης σε κλίμα συγκίνησης και με πλήθος κόσμου.
Ο Κώστας Παπακρίβος, προπονητής από το 1989 και επί σειρά ετών προπονητής των αγωνιστικών ομάδων του ΕΟΣ Βόλου, έχει κατορθώσει μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό team με τα σπουδαία αγωνιστικά αποτελέσματα των αθλητών, ο ΕΟΣ Βόλου να κατακτά την πρώτη θέση τα τελευταία οκτώ έτη μεταξύ όλων των Ελληνικών Σωματείων στα Αλπικά αγωνίσματα!
Το Δ.Σ. αισθάνεται περήφανο, συγχαίρει τον προπονητή του Κώστα Παπακρίβο και του εύχεται να προσφέρει στην ελληνική χιονοδρομία για πολλά ακόμη έτη!”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.