Oλυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 0-1 (live)

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Ηρακλή στο ΕΑΚ Βόλου με στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Σέντρα στις 18:00.

Με τον Μπεριάν στο αρχικό σχήμα και τον Ρόκα να μένει στον πάγκο η ενδεκάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το ματς με τον Ηρακλή. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλοιυ παρατάσει τον Ρίζο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Γιαλούση, Μπάρμπα, Ιντζίδη, Μπουτζίκο, ανασταλτικοί χαφ θα είναι οι Τριανταφυλλάκος και Μακρυδημήτρης, στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής οι Μπιτάνγκ, Μπεριάν και ο Θέος πίσω από τον προωθημένο Μπαλντοβαλίεφ. Έκπληξη θεωρείται η χρησιμοποίηση στο βασικό σχήμα του Ιντζίδη.

Mε την ερυθρόλευκη ριγέ φανέλα ο Ολυμπιακός, με μπορντό-γαλάζια εμφάνιση ο Ηρακλής. Οι φίλοι της βολιώτικης ομάδας δεν γέμισαν τις διαθέσιμες θέσεις στις κερκίδες του ΕΑΚ για αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

1′ Άρχισε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου στη σέντρα.
5′ Ο Γιαλούσης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά και η μπάλα έφθασε στον Θέο, που σούταρε πάνω στο σώμα του Κυριακίδη, για να διώξουν στη συνέχεια οι παίκτες του Ηρακλή.
8′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Από κλέψιμο της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, ο Τσιλιανίδης πέρασε κάθετη πάσα στον κενό χώρο για τον Λουκίνα ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρίζο. Τον προσπέρασε αλλά …παραπατώντας, πλάσαρε άουτ σε άδεια εστία από πλάγια θέση.
17′ Xλιαρό σουτ του Μπιτάνγκ εκτός μεγάλης περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο Χουάντερσον.
18′ Από λάθος του Μπουτζίκου, η μπάλα στρώθηκε στον Κυριακίδη που σούταρε για να πέσει να μπλοκάρει ο Ρίζος στην αριστερή του γωνία. Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.
22′ Μακρινό σουτ του Τριανταφυλλάκου κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του Ηρακλή.
27′ Πολύ ωραία κούρσα από τον Μπεριάν. Ξεκίνησε από το κέντρο κι έφθασε μέχρι μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά αντί να σουτάρει, πάσαρε στον Μπαλντοβαλίεφ που άφησε την μπάλα να περάσει.
29′ Ψηλά κι ανοργάνωτη η άμυνα του Ολυμπιακού, ο Τσιλιανίδης πέρασε κάθετη πάσα στην πλάτη των στόπερ και ο Κυριακίδης βγήκε τετ-α-τετ με τον εξερχόμενο Ρίζο, σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Δεύτερη κλασική ευκαιρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
33′ Κόρνερ του Πουρτουλίδη, ο Λουκίνας πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας κι έπιασε γυριστή κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ.
40′ Κίτρινη κάρτα στον Ζιαμπάρη.
42′ Σουτ του Τσιλιανίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
Λήξη του α’ ημιχρόνου.

46′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Διαμαντόπουλος στη θέση του Μπαλντοβαλίεφ.
Ξεκίνησε το β’ ημίχρονο.
50′ Νέα μεγάλη φάση για τον Ηρακλή. Ο Πασάς την ασίστ, ο Λουκίνας το σουτ περίπου από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Ρίζος με γρήγορη έξοδο απέκρουσε με το σώμα.
52′ Σέντρα του Μπιτάνγκ από δεξιά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα, ο Μπουκουβάλας έστειλε την μπάλα κόρνερ.
54′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. Οι παίκτες του Γηραιού είχαν ωραία κυκλοφορία εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα από τα δεξιά έφθασε στην αριστερή πλευρά, ο Πασάς έκανε πάσα στον Λουκίνα που αμαρκάριστος, σαν σε προπόνηση, σκόραρε για το 0-1.
56′ Κίτρινη κάρτα στον αναπληρωματικό Στάθη Ρόκα για διαμαρτυρία.
59′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Κυζιρίδης στη θέση του Μακρυδημήτρη.

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Μπουτζίκος, Ιντζίδης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Τριανταφυλλάκος, Μακρυδημήτρης (59′ Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Μπαντοβαλίεφ (46′ Διαμαντόπουλος).
Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς, Κυριακίδης, Λουκίνας, Τσιλιανίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.