Ξεκινά η μάχη παραμονής για ΝΠΣ Βόλος στην Τρίπολη

Το μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ αρχίζει σήμερα, με τον Βόλο ΝΠΣ να  δίνει καθοριστικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον αδιάφορο ως ένα βαθμό Αστέρα Τρίπολης.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ασενούν και Μπαριέντος, ενώ την 20αδα αποτελούν οι: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Αλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Ολιβέρα, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία.

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Καλτσά, Γιαμπλόνσκι και τους τραυματίες Μουνάφο, Παπαδόπουλο.

Την αποστολή του Αστέρα αποτελούν οι: Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Κακαδιάρης, Ατιένθα, Καστάνιο, Χριστόπουλος Γ., Γκρόζντανιντς, Ρούμπεν Γκαρθία, Λύρατζης, Αλβαρες, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Σουρλής, Σίτο, Ζουγλής, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Παλάσιος, Μάντζης, Μιριτέλο, Κωστέας.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League:

17:00 Αστέρας Τρίπολης-ΝΠΣ Βόλος Novasports 2
17:30 Κηφισιά-ΟΦΗ Cosmote Sport 2
19:30 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα Novasports Prime
20:00 Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός Cosmote Sport 1

Η βαθμολογία με την οποία ξεκινούν τα πλέι άουτ οι ομάδες είναι η εξής: Αστέρας Τρίπολης 31, Ατρόμητος Αθηνών 28, Πανσερραϊκός 27, ΟΦΗ 25, Κηφισιά 21, Παναιτωλικός 20, ΝΠΣ Βόλος 19, ΠΑΣ Γιάννινα 18.

Κακή η προϊστορία με Αστέρα

Μόλις μια νίκη σε δώδεκα συνολικά αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης έχει ο ΝΠΣ Βόλο, που στις έξι μέχρι τώρα επισκέψεις της στην Αρκαδία έχει τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες, ενώ έχει σκοράρει μόλις στο ένα από τα πέντε ματς της εκεί, στο ισόπαλο 1-1 στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

Στα έξι τελευταία τους παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει αήττητος με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στα φετινά παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έκανε δύο νίκες, με 2-1 στον Βόλο για τον α’ γύρο και με 1-0 στην Αρκαδία.

Μόνο οι δύο από τις δώδεκα αναμετρήσεις τους έχουν ολοκληρωθεί χωρίς γκολ και αυτές είναι στην Τρίπολη, ενώ η άλλη ισοπαλία με γηπεδούχο τον Αστέρα είναι με 1-1.

Στην Τρίπολη σε 6 συναντήσεις:

3 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

0 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 7-1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.