Ξεκίνημα …και στις 27 Αυγούστου ο Θησέας στο Κύπελλο Ελλάδας

Αύριο Δευτέρα 31/7 θα ξεκινήσει με προπονητή τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο η προετοιμασία της ομάδας του Θησέα που θα έχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση στις 27 Αυγούστου στο κύπελλο Ελλάδος 2023-2024 ως περσινός κυπελλούχος ΕΠΣΘ

Η πρεμιέρα ορίστηκε για τις 27 Αυγούστου με τις Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ. στην οποία θα λάβει μέρος ο Θησέας, που έχει ενισχυθεί με τούς γκολκίπερ Κουτσιρίμπα από την ΑΕ Κιλελέρ και Αλπάκη από την Αγχίαλο… Νιαώτης από την Αγία Αννα, Πρίφτη από τον Σαρακηνό, Γούτσιος, Σιαμέτης, Μαγιόγλου από την Αγχίαλο, Μάστορας από τον Τοξότη και Παρίσσης από την ΑΕ 2002 είναι ακόμη μεταγραφές για τον Θησέα που έχει στα σκαριά και άλλες δυο προσθήκες..

Έως τις 27 Αυγούστου ο Θησέας έχει κλείσει φιλικά, 13 Αυγούστου με την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, 17/8 με την ομάδα Β΄ της ΑΕΚ και 20 Αύγουστου στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο.

Στη 2η φάση θα μετέχουν οι Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ. που θα προκριθούν από την 1η φάση, ενώ στη συνέχεια σταδιακά θα μπουν στη διοργάνωση οι ομάδες της Super League 2, οι εννέα ομάδες της Super League, εκτός των ΑΕΚ, Αρη, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού που θα μπουν στην 6η φάση.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.