Ξεκίνησε προετοιμασία η Αργώ

Ενόψει της εκ νέου συμμετοχής της στην Α2 Εθνική Γυναικών

Σε ρυθμούς αγωνιστικής περιόδου 2023-24 κινείται πλέον η Αργώ Βόλου, που θα βρει την ομάδα και πάλι στην Α2 Εθνική Γυναικών, με τα μέλη της ομάδας να ξεκινούν την προετοιμασία τους με έμφαση στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Υπό τις οδηγίες του γυμναστή Πλάτωνα Βούλγαρη, οι περισσότερες παίκτριες της ομάδας Γυναικών ήταν παρούσες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

«Τα κορίτσια έδειξαν ότι επιθυμούν να βάλουν τον πήχη πολύ πάρα πάνω για την χρονιά που μας έρχεται. Η ομάδα κράτησε όλο το περσινό κορμό αλλά ενισχύθηκε με δύο πολύ αξιόλογες μεταγραφές . Έτσι από την πρώτη ημέρα διοίκηση και προπονητές έχουν ταύτιση απόψεων για την νέα σεζόν και μεγάλα όνειρα με αυτό το έμπειρο ρόστερ που έχτισαν» αναφέρει σε διαδικτυακή ανάρτησή του ο σύλλογος.

Παράλληλα με το τμήμα Γυναικών, προετοιμασία ξεκίνησαν και τα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο προκρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ και ο φετινός στόχος είναι το ίδιο υψηλός, όπως σημειώνουν οι εκπρόσωποι του συλλόγου στα social media. Το ρόστερ της ομάδας των Νεανίδων διατηρείται αλλά παράλληλα ενισχύεται και από τρεις πρωτοετείς φοιτήτριες.

«Η πρόεδρος κα Νίκη Ματζαφλέρη, ο team manager κ. Νικόλαος Ρούμπος καθώς και οι προπονητές Βαγγέλης Σταθόπουλος και Κωνσταντίνος Φουρκιώτης καλωσόρισαν τις κοπέλες και τις ευχήθηκαν να επιτευχθούν οι στόχοι τους και να έχουν υγεία» καταλήγει η διαδικτυακή ανάρτηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.