Ξέρουν ότι μία νίκη στο ντέρμπι τα σβήνει όλα στον Ολυμπιακό Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα στην απόδοσή του, καθώς τη βαριά ήττα με 4-1 από τον Θεσπρωτό διαδέχθηκαν οι δύο νίκες με Ιεράπετρα εκτός έδρας με 1-3 και με Καλαμάτα εντός με 2-1, αλλά ήρθε ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι την περασμένη Κυριακή με το εις βάρος των ερυθρολεύκων 4-0 από τον Ιάλυσο.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε κατήφεια και σκληρή κριτική ακόμη και από διοικούντες, που χαρακτήρισαν τους παίκτες ικανούς να παίζουν μόνο στον Άνθιμο Γαζή και «γατάκια» και σίγουρα ο εγωισμός των ποδοσφαιριστών έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα και άπαντες θέλουν να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο.

Ίσως μετά την ντροπιαστική, αν μη τι άλλο, ήττα από τον Ιάλυσο, είναι ευτυχής συγκυρία που ακολουθεί το ντέρμπι με τη Νίκη, αφού η εσωστρέφεια με οποιοδήποτε άλλο ματς θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, αλλά τώρα όλοι ξέρουν ότι πρέπει να υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση στο βολιώτικο el Clasico. Βέβαια, πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν δικαιολογημένα για την κάκιστη εικόνα της ομάδας στο Οικονομίδειο της Ρόδου, αλλά άπαντες και ειδικά οι παίκτες γνωρίζουν άριστα ότι μία νίκη στο ντέρμπι τα σβήνει όλα και τους ξανακάνει ήρωες στα μάτια των οπαδών. Επομένως στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο  υπάρχει κλίμα μεγάλης προσμονής για την αναμέτρηση με τη Νίκη με μεγάλη επιθυμία απ’ όλους τους παίκτες να αγωνιστούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να τα δώσουν όλα, αντλώντας περίσσιο πάθος και από τον κόσμο, που προϊδεάζει με ανακοινώσεις του ότι θα μετατρέψει τη Νεάπολη σε μία καυτή έδρα, ώστε να σπρώξει τους παίκτες στην επιτυχία, που έχει ξεχωριστό γόητρο και πολύ μεγαλύτερη σημασία για τους οπαδούς από οποιοδήποτε άλλη.

Αισιοδοξία φέρνουν και οι σημαντικές επιστροφές των Τσιάρα, Φαζού, Μπουτζίκου, ενώ θα λείψει ο τραυματίας τερματοφύλακας Ξενοδόχοφ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.