“Υπάρχει τέτοια ορμή, που θα καταπιεί όποιον μπει εμπόδιο”

Στο Ράδιο Ένα και την εκπομπή του Γιώργου Καρεκλίδη ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μίλησε και για τα στοιχεία που διέπουν τη διοίκηση και αναφέρθηκε επίσης στον ενθουσιασμό του κόσμου:

«Το πρώτο που διακρίνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου είναι η σοβαρότητα και η αυτογνωσία. Το ξέρετε καλά ότι κανείς δε δουλεύει τσάμπα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και ζουν τις οικογένειές τους από το ποδόσφαιρο, άσχετα αν το σωματείο είναι ερασιτεχνικό. Θεωρώ ότι τα πάμε περίφημα και δείχνουμε ότι είμαστε παρόντες. Ο κόσμος απέδειξε και χθες, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να υποβαθμίσουν αυτήν την ομάδα, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας βασιλιάς της πόλης. Η ομάδα έχει λαό, που και στις κακές στιγμές ήταν δίπλα, αλλά όχι αυτό το πράγμα που γίνεται φέτος. Όποιος προσπαθήσει να μας βάλει εμπόδια εμείς θα το ξεπεράσουμε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Υπάρχει μία ορμή της ομάδας, που όποιος βρεθεί μπροστά της θα τον καταπιεί. Αυτό διαισθάνομαι και αυτό βλέπω όσες μέρες είμαι στην πόλη. Μας σταματούν στον δρόμο και μας ρωτάνε για τα διαρκείας. Βλέπουν ότι γίνεται κάτι διαφορετικό αυτή τη στιγμή. Ας μη γελιόμαστε. Αυτή η προσπάθεια έχει να γίνει πάρα πολλά χρόνια, από τη Σούπερ Λιγκ.

Έχουμε στον Ερασιτέχνη ανθρώπους εργάτες και ικανούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τρέχουν για την ομάδα, αφήνοντας τις δουλειές τους. Εγώ δε θέλω μόνο να βοηθούν οικονομικά. Θέλω να τρέξουν και να προσφέρουν στον σύλλογο. Κι αυτό το κάνουν με άριστα το δέκα με …δώδεκα. Τους ευχαριστώ κα δημόσια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.