Υπέγραψε και ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα να ντύσει στα ερυθρόλευκα για δεύτερη φορά τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.

Η οικονομική διαφορά με τον Αμερικανό γκαρντ καλύφθηκε χθες το βράδυ και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έστειλε υπογεγραμμένο διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν πως θα λάβουν θετική απάντηση στην πρότασή τους από τον Κώστα Σλούκα (αυτή αναμένεται στις αρχές του Ιουλίου), την ώρα πάντως που ο Έλληνας διεθνής γκαρντ φαίνεται να θέλει να… λάβει διαβεβαιώσεις όσον αφορά στον χρόνο συμμετοχής του.

Η οικονομική συμφωνία με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος «έκλεισε» στα 1,9 εκατομμύρια ευρώ και ο Αμερικανός επιστρέφει στο ΣΕΦ, μετά την πρώτη θητεία του, τη σεζόν 2018-19, πριν δηλαδή περάσει τον Ατλαντικό για τους Γιούτα Τζαζ. Χθες, εξάλλου, η Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Euroleague τον περασμένο Μάιο στο Κάουνας, στον τελικό με τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της μαζί του. Το 2021 είχε φορέσει τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, πρώτος σταθμός της επιστροφής του στην Ευρώπη, για να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας» τη διετία 2021-23.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.