Υποχρεούται να πάρει το Κύπελλο ο Ολυμπιακός Β.

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Αίαντα Σούρπης για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο επιθυμούν να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της φετινής αγωνιστικής σεζόν, αλλά και υποχρεούνται να σηκώσουν το Κύπελλο για το γόητρο, την ιστορία τους και για να διατηρήσουν την καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, που επιβάλλει την κατάληψη της πρώτης θέσης στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στον Ολυμπιακό Βόλου συνιστούν την προσοχή των ποδοσφαιριστών τους, οι οποίοι δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να αντιμετωπίσουν με έλλειψη σοβαρότητας την προσεχή αναμέτρηση, υποτιμώντας τη δυναμικότητα του αντιπάλου και τον θεσμό.

Εξάλλου, ο Αίας Σούρπης, ομάδα της Α’ ΕΠΣΘ, έχει αποδείξει και με την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στην πρώτη τη τάξει τοπική κατηγορία και με αυτήν στο Κύπελλο, έχοντας αποκλείσει στον ημιτελικό τον Αλμυρό, πως δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα. Μη λησμονούμε ότι υπάρχει και το παρ’ ολίγον πάθημα για τους ερυθρολεύκους στην ημιτελική φάση στο γήπεδο του Βελεστίνου με τον Ρήγα Φεραίο, που προηγήθηκε, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, για να ανατρέψει στη συνέχεια το αποτέλεσμα η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη και με 1-2 να πάρει την πρόκριση για τον τελικό.

Στα αγωνιστικά, οι ελλείψεις ενόψει Σαββάτου είναι ήδη γνωστές. Συγκεκριμένα, εκτός αγωνιστικών πλάνων του τεχνικού τιμ, θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Ιτέας λόγω μικροτραυματισμού και θα προφυλαχθεί ξανά στο ματς με τον Αίαντα, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Παράλληλα, απών θα είναι και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε 1200 εισιτήρια από την ΕΠΣΘ και ο Αίαντας 800. Σήμερα θα εκδοθεί ανακοίνωση για τα σημεία που μπορούν οι φίλαθλοι της βολιώτικης ομάδας να προμηθεύονται τα ερυθρόλευκου χρώματος εισιτήρια, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και οι δηλώσεις που θα κάνει σήμερα στη συνέντευξη Τύπου ο Περικλής Αμανατίδης και ο παίκτης που θα τον συνοδεύσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.