Υπολογίζεται ο Νούσιος-Ερωτηματικά για Μπλατσέρη στον Ολυμπιακό Βόλου

Ενώ αναμένεται ο ορισμός του αγώνα με τη ΦΘ Αγχίαλος

Mπορεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης να μην είχε ανακοινώσει κάτι (ούτε καν είχε κάνει δημοσίευση στα social media όπως συνηθίζει ν’ αρκείται), ωστόσο ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Νούσιος υπολογίζεται κανονικά από εδώ και πέρα ως παίκτης του.

Είναι δεδομένο ότι ο Νούσιος (που το τελευταίο χρονικό διάστημα υπηρετεί και τη στρατιωτική θητεία του) έχει μείνει πίσω από πλευράς προετοιμασίας, μετά και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Λάρισας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά ομαδικό πρόγραμμα, ωστόσο καλείται να προσαρμοστεί όσο πιο άμεσα γίνεται για να προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια της Α’ ΕΠΣΘ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νούσιος είχε πριν καταλήξει στον Ολυμπιακό Βόλου, επαφές με την πλευρά του Αιολικού που αγωνίζεται φέτος στη Super League 2, ωστόσο αυτές δεν τελεσφόρησαν. Παράλληλα, ήρθε στο προσκήνιο η επαφή με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον ίδιο τον παίκτη να κοιτάει και το μέλλον, στοχεύοντας σε επιστροφή του σε εθνική κατηγορία, μαζί με τους «ερυθρόλευκους».

Όσον αφορά τον Μπλατσέρη, μετά την αντίδραση του παίκτη στο παιχνίδι με τον Τοξότη, καθώς ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του αλλά δεν του επετράπη, τα μηνύματα βάσει των διαρροών είναι διφορούμενα. Από τη μία αναφέρεται ότι τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει και ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά, από την άλλη σημειώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους». Άγνωστη παραμένει πάντως η θέση που θα κρατήσει η διοίκηση και θα ακολουθήσει από εκεί και πέρα και το τεχνικό επιτελείο.

Έτσι, με αυτά τα δεδομένα η προετοιμασία συνεχίζεται για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τη ΦΘ Αγχίαλος, για την εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική της φετινής Α’ ΕΠΣΘ. Στο πλαίσιο αυτό εξάλλου αναμένεται η ανακοίνωση του προγράμματος και από πλευράς ΕΠΣΘ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει και σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.