Υπομονή και αναμονή στον Ολυμπιακό Βόλου

Είναι δεδομένη η άποψη των μελών του Ολυμπιακού Βόλου για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη έναρξη του πρωταθλήματος της Football League εδώ και καιρό, ωστόσο, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά μέλη της ομάδας, αυτό που προέχει είναι η δημόσια υγεία και η προστασία του συνόλου των αθλητών απέναντι στον κορωνοϊό.

Mε αυτά τα δεδομένα οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου ακολουθούν απλά ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, με βάση τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από τη στιγμή που υπάρχει αναστολή των προπονήσεων. Όλα αυτά ενώ διανύουμε ήδη τον Νοέμβριο και η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της τρίτης ουσιαστικά εθνικής κατηγορίας να μην έχει αρχίσει…

Αυτό που τονίζουν πάντως οι  «ερυθρόλευκοι» είναι ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος και τους πρώτους αγώνες θα είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί για το σύνολο του Ολυμπιακού Βόλου, που θέλει να πρωταγωνιστήσει για μία ακόμη χρονιά και να διεκδικήσει την επιστροφή της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία. Άλλωστε το έχει δηλώσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, ότι αν η ομάδα δεν πάρει την άνοδο θα είναι αποτυχία.

Στις ημέρες της δεύτερης καραντίνας πάντως, η επικοινωνία των διοικούντων με τους παίκτες είναι σχεδόν καθημερινή, ενώ αρκετό βάρος πέφτει και στους αλλοδαπούς, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα, και περιμένουν και αυτοί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να δείξουν τις ικανότητές τους εντός του αγωνιστικού χώρου και σε επίσημα παιχνίδια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.