Υποψήφια για πρόκριση στον διαγωνισμό Miss Βέλγιο 2021 η κόρη του Φάντζιο Μπούις

Υποψήφια για το «Miss Βέλγιο 2021» είναι η κόρη του πρώην ποδοσφαιριστή αλλά και προπονητή της Νίκης Βόλου Φάντζιο Μπούις, Λάρα, η οποία κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και ελπίζει για μια θέση μεταξύ των 32 φιναλίστ. Φυσικά όλοι θυμούνται ότι το … ανεπίσημο ντεμπούτο της Λάρα στο … μόντελινγκ είχε γίνει πριν την έναρξη της σεζόν 2018-19 στην παρουσίαση των εμφανίσεων της Νίκης Βόλου.

Όπως σημειώνει το κυπριακό σάιτ goal.philenews.com “για να διεκδικήσεις τον τίτλο της «Miss Βέλγιο», πρέπει να έχεις την βελγική υπηκοότητα. Η Λάρα Μπούις γεννήθηκε στην Ελλάδα πριν από δεκαέξι χρόνια, πέρασε μέρος της παιδικής της ηλικίας στην Κύπρο, αλλά έχει την υπηκοότητα του μπαμπά της. Το 1990 ο Μπούις ίδρυσε ένα κλαμπ στην Ελλάδα. Εκεί συνάντησε τη σύζυγό του και η Λάρα είναι η μοναχοκόρη τους.

Η Λάρα έζησε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και τώρα κατοικεί στο Λουξεμβούργο. Ο πατέρας της οδήγησε τους Blue Boys Muhlenbach του Λουξεμβούργου τους τελευταίους μήνες. Μετά από ένα χρόνο θητείας το συμβόλαιο του Μπούις ολοκληρώνεται και ελπίζει να εργαστεί αλλού στη Δυτική Ευρώπη.

«Χάρη στη δουλειά του μπαμπά στο Λουξεμβούργο, μπόρεσα να υποβάλω την υποψηφιότητά μου για τη Miss Βέλγιο», ανέφερε η Λάρα Μπούις. «Εάν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού μας το επιτρέψουν, θα συμμετάσχω στη Miss Day στην Αμβέρσα τον Ιούλιο. Εκεί θα επιλεγούν οι 32 φιναλίστ για την Miss Bέλγιο. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαι εκεί. Αυτή θα ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα».

Η Λάρα Μπούις μιλά αγγλικά, ελληνικά, σερβικά και μαθαίνει γαλλικά και λουξεμβουργιανά εδώ και αρκετούς μήνες στο σχολείο. «Καταλαβαίνω τα περισσότερα πράγματα που λέγονται στα ολλανδικά, αλλά το να μιλάς τη γλώσσα είναι πολύ δύσκολο”, συνεχίζει η Λάρα και προσθέτει: «Στο σχολείο προσπαθώ να μάθω γαλλικά το συντομότερο δυνατό».

πηγή: goal.philenews.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.