Ζιώγας: «Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Πύρασο»

Ο προπονητής της Χλόης, Δημήτρης Ζιώγας

Η μόνη ομάδα της Γ’ ΕΠΣΘ που έχει προκριθεί στους 16 του Κυπέλλου είναι η Χλόη, η οποία αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη τον Πύρασο ως τυπικά γηπεδούχος στο ουδέτερο γήπεδο του Στεφανοβικείου στις 19.30 υπό το φως των προβολέων.

Ο προπονητής της Χλόης, Δημήτρης Ζιώγας, μίλησε στο magnesiasports γι’ αυτό το παιχνίδι, αλλά και για τη γενικότερη φιλοσοφία και τους φετινούς στόχους της ομάδας του, η οποία έχει κάνει μέχρι στιγμής το 3Χ3 στο πρωτάθλημα.

Ο 42χρονος τεχνικός (σ.σ. κλείνει τα 42 την Πέμπτη 9/11) τονίζει τα εξής: «Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο μία ομάδα Γ’ Τοπικής να παίζει στους 16 του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Εμείς παίζουμε για την ιστορία μας και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στο Κύπελλο.

Όλους τους αντιπάλους τους βλέπουμε στα ίσια και δεν φοβόμαστε κανέναν. Θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Πύρασο, αλλά πρέπει να είμαστε και ταπεινοί. Έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο πολύ καλό, μία οικογένεια, με ένα ρόστερ που φτάνει τους 30 παίκτες και με πολύ μεγάλη παρουσία κάθε φορά στην προπόνηση.

Χτίζουμε πράγματα και βάζουμε βάσεις με έμπειρους παίκτες, αλλά μόνο δύο μεγάλους σε ηλικία, ενώ διαθέτουμε και πολλούς νεαρούς. Είναι ένα πολύ καλό ρόστερ για τα δεδομένα της Γ’ Τοπικής.

Έχουμε μία διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα συνέχεια, ένα γήπεδο πολύ καλό και είμαστε ένα οργανωμένο σωματείο. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά και τους διαιτητές. Έχουμε και τον κόσμο που είναι δωδέκατος παίκτης και μας ακολουθεί παντού εντός και εκτός έδρας.

Θεωρώ ότι προσπαθούμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο βάσει της δικής μου φιλοσοφίας. Προσπαθούμε κάθε μέρα στην προπόνηση με τη δουλειά να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, έτσι ώστε να καταφέρουμε στο τέλος το στόχο μας που στη Γ’ Τοπική είναι μόνο η άνοδος για τις περισσότερες ομάδες, διότι δεν υπάρχει υποβιβασμός. Πάμε ταπεινά και ανταγωνιστικά και κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά».

Να σημειωθεί ότι στο αυριανό παιχνίδι με τον Πύρασο θα λείψουν οι Στάθης Ζιώγας (σ.σ. αδερφός του προπονητή) και Μιχολίτσης, οι δύο δηλαδή πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.