Ζητάει στήριξη η ΕΣΠΕΚΕΛ από την ΕΟΠΕ

Για τα σωματεία και τα μέλη τους που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Αίτημα στήριξης απέστειλε προς την ΕΟΠΕ η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας, ζητώντας να γίνουν κινήσεις που θα επιτρέψουν την κάπως ομαλότερη λειτουργία των σωματείων-μελών της, αλλά και την υλική ενίσχυση όσων έχουν πληγεί.

Όπως έχουν πράξει ήδη και άλλες ομοσπονδίες αθλημάτων, η ΕΣΠΕΚΕΛ έχει ζητήσει ήδη από την ΕΟΠΕ να δοθεί παράταση τουλάχιστον μίας εβδομάδας στη δυνατότητα μεταγραφών, αλλά και ν’ αρχίσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία τα πρωταθλήματα που βρίσκονται υπ’ ευθύνη της τοπικής Ένωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση Κεντρικής Ελλάδας έχει ήδη ζητήσει από την ομοσπονδία και υλική ενίσχυση, τόσο με βασικά είδη, νερό και αθλητικό εξοπλισμό, αλλά και χρηματική επιχορήγηση εφόσον αυτό είναι δυνατόν.

«Υπάρχουν σωματεία που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία και τα φαινόμενα των προηγούμενων ημερών, τόσο στη Μαγνησία, όσο και στη Λάρισα, στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα, οπότε καταθέσαμε τα αιτήματα στήριξης και περιμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις» σημειώνει στο «Magnesianews» ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ, Αστέριος Πατσιαούρας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.