Χτύπησε την πεθερά του στη μέση του δρόμου

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Αγία Γαλήνη Ρεθύμνου το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ντόπιοι και τουρίστες έγιναν μάρτυρες ενός νέου ενδοοικογενειακού επεισοδίου. Πρωταγωνιστές αυτήν τη φορά ήταν ένα ζευγάρι μεσηλίκων μαζί μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν φεύγοντας από το παραλιακό μέτωπο για να πάνε στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φτάσει στην παραλία, η ηλικιωμένη γυναίκα εξέφρασε τη δυσφορία της, καθώς, όπως διαμαρτυρόταν, δεν μπορούσε να περπατήσει ως το πάρκινγκ.

Ο οδηγός της παρέας και γαμπρός της ηλικιωμένης αντέδρασε όταν άκουσε την πεθερά του να διαμαρτύρεται ότι πονάνε τα πόδια της και τότε οι δυο τους άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, με αρκετό κόσμο να βγαίνει από τα καταστήματα και να παρακολουθεί. Μάλιστα ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι στην πεθερά του και να τη χτυπήσει μπροστά στα μάτια όλων όσων είχαν αντιληφθεί ήδη τον καβγά.

Εν συνεχεία μπήκε στη μέση η μητέρα της ηλικιωμένης και σύζυγος του άνδρα, με το επεισόδιο σιγά σιγά να εκτονώνεται και να λαμβάνει τέλος, καθώς, ενώ είχε γίνει ήδη κίνηση να κληθεί το Λιμενικό για να επιληφθεί για το περιστατικό, οι “πρωταγωνιστές” του θέλησαν να βάλουν τέλος στον καβγά χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα…

Πηγή: neakriti

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.