Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη για Πάσχα μαζί με τα παιδιά τους

Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος σε μία σπάνια φωτογραφία με τους δύο γιους τους στην Πάρο. Τα σχόλια πήραν φωτιά…

Στην Πάρο με την Σοφία Αλιμπέρτη περνά το Πάσχα ο Γιάννης Πάριος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε Πάσχα με την ηθοποιό αλλά και τους γιους τους, Μιχαήλ Βαρθακούρη και Νικόλα Βαρθακούρη.

Ο Νικόλας, ο οποίος έχει γίνει γνωστός με το όνομα Good Job Nicky, και τα τραγούδια του έγιναν επιτυχίες, δημοσίευσε τις οικογενειακές φωτογραφίες, από το Πασχαλινό τραπέζι στον λογαριασμό του στο Instagram!

Ο Γιάννης Πάριος πόζαρε με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τους δυο γιους τους στο πασχαλινό τραπέζι και δε έλειψαν τα γέλια αλλά ούτε και τα πειράγματα.

Πριν από λίγο καιρό ο Νικόλας είχε εξομολογηθεί για τους γονείς του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου:«Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου.

Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου.

Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης.

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη», είχε δηλώσει για τους διάσημους γονείς του ο Νικόλας Βαρθακούρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.