Μαστροπός διαχειριζόταν παράνομο οίκο ανοχής και δικαιολογούσε τα έσοδά ως «αγρότισσα”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνελήφθησαν χθες μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 4 άτομα που προήγαγαν στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες στην Πιερία.

Πρόκειται για μία 45χρονη και τρεις άνδρες ηλικίας 59, 55 και 37 ετών, όλοι τους Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, μαστροπεία, διευκόλυνση ακολασίας άλλων και κατά περίπτωση νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι συλληφθέντες από τον περασμένο Μάιο, ενώθηκαν με σκοπό την προώθηση αλλοδαπών γυναικών στην πορνεία, ώστε να αποκομίζουν παράνομο οικονομικό όφελος.

Συγκεκριμένα, διευκόλυναν την ερωτική συνεύρεση των γυναικών με άνδρες, κανονίζοντας ραντεβού σε διαμέρισμα και χώρο καταστήματος που χρησιμοποιούσαν, καθώς και σε δωμάτια ξενοδοχείων, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, αλλά και στην κατοχή τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, συνολικό χρηματικό ποσό των 7.825 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους, 6 κινητά τηλέφωνα, μπλοκ σημειώσεων με τα ραντεβού κ.α.

Στην ίδια δικογραφία συμπεριλαμβάνονται 5 Έλληνες, ηλικίας 41 έως 62 ετών, κατά περίπτωση κατηγορούμενοι για μαστροπεία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Όπως εξακριβώθηκε, τα παραπάνω άτομα παρείχαν υποστήριξη στη συμμορία, είτε μεταφέροντας τις γυναίκες σε διάφορους χώρους για ερωτική συνεύρεση, είτε αναζητώντας νέους «πελάτες», είτε εξασφαλίζοντας νέες γυναίκες προκειμένου να τις προάγουν στην πορνεία.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, προκειμένου η 45χρονη να δικαιολογήσει ως νόμιμα τα χρηματικά ποσά που αποκόμιζε, θα εμφανιζόταν στη δήλωση φορολογίας 47χρονου, ως εργαζόμενη σε αγρόκτημα. Επίσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.