«Μπαράζ» επαφών του Αλέξη Τσίπρα – Είδε και Τεμπονέρα

Συνεχίζει τις κινήσεις για ενότητα ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις συναντήσεις που είχε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Νάσο Ηλιόπουλο συνάντησε τον Διονύση Τεμπονέρα στο γραφείο του επί της οδού Αμαλίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Διονύσης Τεμπονέρας συναντήθηκαν σε καλό κλίμα και στο επίκεντρο βρέθηκε η ανάγκη για ενότητα του κόμματος.

Συνάντηση Τσίπρα – Σακελλαρίδη
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν πως η συζήτηση επικεντρώθηκε στα τελευταία τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την πρώτη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχαν να μιλήσουν επίσημα 8 χρόνια μετά την παραίτηση του κ. Σακελλαρίδη το 2015.

Σημειώνεται πως στις εκλογές ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ενώ στις εσωκομματικές εκλογές δήλωσε πως στήριξε την Έφη Αχτσιόγλου.

Στο μενού του δείπνου φαίνεται πως βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και αναφορά του το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ.

Συνάντηση με Κασσελάκη
Ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις, όπως γνωστοποιούν πηγές κοντα στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανταποκρίθηκε θετικά και δέχθηκε χθες το απόγευμα τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο.Στη συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική της εκλογής του νέου Προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ενότητα που μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση, υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.