O Αγαθάγγελος σε λίγες ημέρες θα υπέγραφε την μονιμοποίησή του στην Αστυνομία

Ο Αγαθάγγελος, ο ειδικός φρουρός που καταπλακώθηκε από τα μπάζα στην οικοδομή του Πειραιά μπήκε στην αστυνομία με προκήρυξη το 2019.

Υπηρέτησε στην ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, στην ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής, στην ασφάλεια αλλά και στη φύλαξη του Τάκη Θεοδωρικάκου. Η αστυνομία ήταν ο καημός του και αγαπούσε πολύ το σώμα. Μάλιστα σε λίγες μέρες θα υπέγραφε τη μονιμοποίηση του στην ΕΛ. ΑΣ. Ο άτυχος ειδικός φρουρός μεγάλωσε στα Γρεβενά από μια φτωχή αλλά ενωμένη οικογένεια και έμαθε από μικρός να μη φοβάται τη δουλειά όπως και τα άλλα δύο του αδέρφια… Ήταν το μεσαίο παιδί της οικογένειας το οποίο πάντα ονειρευόταν να φύγει από τα Γρεβενά τα οποία λάτρευε και να ανοίξει τα φτερά του. Πάλευε γι’ αυτό. Όπως περιγράφει φίλος του στο newsbomb.gr δεν σταματούσε να δουλεύει: «Ο Αγαθάγγελος δούλευε πολύ γιατί ήθελε να ζει αξιοπρεπώς. Τον έβλεπα τη μία να κάνει τον οδηγό ντελίβερι, μετά να καθαρίζει τις πλατείες στα χωριά μας, εδώ στην Αθήνα όταν είχε έρθει εργαζόταν και σαν οδηγός ντελίβερι αλλά και σε μεταφορική εταιρεία. Μου έλεγε ότι ήθελε να αγοράσει ένα μικρό σπιτάκι και δεν το έβαζε κάτω».

Στην Αθήνα έμενε μαζί με την αδερφή του η οποία εργαζόταν σε φαρμακείο για να μοιράζονται τα έξοδα. Ήθελε να σταθεί στα πόδια του και στη συνέχεια να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας ενώ στόχος του ήταν μετά από κάποια χρόνια να επιστρέψει πίσω στα Γρεβενά.

Φέτος το Πάσχα είχε λάβει άδεια και θα πήγαινε στο χωριό του για να συναντήσει την οικογένεια και τους φίλους του. Τώρα όλοι τον περιμένουν για το τελευταίο αντίο. Ο αδερφός του ζήτησε από τον τύπο να σεβαστεί τον θρήνο τους και εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε κλειστό κύκλο ενώ ζήτησε να μην παραστεί κανένα πολιτικό πρόσωπο και κανένα τηλεοπτικό μέσο.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.