«Οι ντόπιοι είχαν έτοιμο φαγητό, νερό και υπνόσακους, καταπληκτικό» – Τουρίστες συγχαίρουν τους κατοίκους

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ιδιαίτερα επαινετικά σχόλια είχαν μόνο να πουν για τους κατοίκους της Ρόδου αρκετοί από τους τουρίστες που βρέθηκαν στο νησί και αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα ξενοδοχεία τους λόγω της πυρκαγιάς.

Πολλοί τουρίστες ενημέρωσαν μέσω του Twitter για όσα δραματικά συμβαίνουν στη Ρόδο και περιέγραψαν την ταλαιπωρία που βίωσαν αλλά και την προσπάθεια των Ελλήνων να τους βοηθήσουν.

«Στις 4 π.μ. φτάσαμε στο σχολείο και οι ντόπιοι είχαν έτοιμο φαγητό / νερό / υπνόσακους για τους ανθρώπους – καταπληκτικό!» έγραψε ένας χρήστης στα social media.

Ένας άλλος χρήστης των social media που βρέθηκε επίσης σε σχολείο, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους κατοίκους. «Ο ελληνικός λαός και οι εθελοντές ήταν καταπληκτικοί μπροστά σε μια τόσο τρομερή τραγωδία για τη χώρα τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.