Πέθανε η 21χρονη Παρασκευή που έδινε σκληρή μάχη μετά από τροχαίο με το μηχανάκι της

Στα μαύρα η Λέσβος για την 21χρονη Παρασκευή, που πέθανε 6 μήνες μετά το τροχαίο που την έστειλε σοβαρά τραυματισμένη, σε νοσοκομείο του νησιού.

Η άτυχη Παρασκευή οδηγούσε εκείνη τη νύχτα το μηχανάκι της. Αυτό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και η 21χρονη μεταφέρθηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε νοσοκομείο. Η Λέσβος προσευχόταν για ένα θαύμα που δυστυχώς δεν έγινε. Οι γιατροί προσπάθησαν να αποτρέψουν τον κίνδυνο αλλά δεν τα κατάφεραν. Ήθελαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της νεαρής και σε δεύτερο χρόνο να κάνουν το επόμενο βήμα. Μια σειρά από επιπλοκές στην πορεία του χρόνου επιβάρυναν ακόμα περισσότερο την υγεία της, με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό που όλοι απεύχονταν.

Δεν τα κατάφερε τελικά και έχασε τη μάχη για τη ζωή η 21χρονη Παρασκευή από τη Μόρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Η Παρασκευή είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο τον περασμένο Δεκέμβριο και συγκεκριμένα τις βραδινές ώρες στις 29/12/2023 στα Θέρμα όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της.

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα stonisi.gr, έκτοτε η Παρασκευή νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Βοστάνειο. Οι ελπίδες άρχισαν γρήγορα να εξανεμίζονται. Η άτυχη κοπέλα πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε αλλά δεν τα κατάφερε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.