«Πέθανε με σπασμούς»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σκύλος στην Πτολεμαΐδα μύρισε υδροκυάνιο και πέθανε ακαριαία! Το άτυχο ζώο έβγαλε βόλτα σε πάρκο της περιοχής ο πατέρας του κατόχου του, ο οποίος έκανε και τη σοκαριστική καταγγελία.

Ο σκύλος ράτσας Λαμπραντόρ πέθανε βασανιστικά μυρίζοντας απλώς ένα δόλωμα εμποτισμένο με υδροκυάνιο, σε πάρκο της Πτολεμαΐδας, όπου τον είχαν βγάλει βόλτα.

Στην καταγγελία αυτή έκανε στο αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας ο Αλέξανδρος Κοτζαίτσης, ο οποίος είπε πως ο πατέρας του έβγαλε το τριών ετών ζώο στο μικρό πάρκο, πίσω από το Δημαρχείο Εορδαίας, κοντά στο 1ο Γυμνάσιο, όπως, κάνουν και όλοι οι κάτοχοι σκύλων στην ίδια περιοχή, επειδή, έχει γρασίδι.

Κάποια στιγμή, αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο σκύλος απομακρύνθηκε, και σε μικρή απόσταση, «μύρισε κάτι άσπρο που έμοιαζε σαν κερί, χωρίς να το καταναλώσει, απλά το μύρισε». Σε ένα λεπτό το ζώο, άρχισε να κάνει σπασμούς και έπεσε κάτω, ενώ αμέσως κλήθηκε κτηνίατρος φθάνοντας επί τόπου, και μετά από λίγο ενημέρωσε, ότι ο σκύλος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Μάλιστα, όταν «του έδειξαν το κομμάτι κρέατος, ο κτηνίατρος αποφάνθηκε ότι πρόκειται για υδροκυάνιο, ένα από τα ισχυρότερα δηλητήρια που επιφέρει άμεσα τον θάνατο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.