Σκάβουν συνεχώς σε χωράφια για ένα σημάδι

Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, ζουν τις τελευταίες 17 ημέρες οι συγγενείς της 80χρονης Μαρίας Κόλλα, που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχουν προχωρήσει και σε εκσκαφές διαφόρων σημείων σε χωράφια της περιοχής Κοκκίνι στην Κέρκυρα, προκειμένου να δουν εάν κάποιοι δολοφόνησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και θάβοντας της προσπάθησαν να αποκρύψουν την αποτρόπαια ενέργεια τους.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στο νησί του Ιονίου που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας τη μυστηριώδη αυτή εξαφάνιση, έχουν «χτενίσει» ολόκληρες περιοχές, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να τους προσφέρει το στοιχείο που αναζητούν για να κατευθύνουν τις έρευνες τους.

« Δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Είμαστε στο μηδέν. Οι αστυνομικοί έσκαβαν και χτες σε κάτι βάτα αλλά τίποτα», λέει στο newsit.gr κόρη της αγνοούμενης, Βασιλική Κόλλα και συνεχίζοντας προσθέτει: «Έψαξαν και σε ένα μαντρί αλλά κανένα ίχνος. Δεν υπάρχει τίποτα. Κάτι έχει συμβεί δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγε και να μην μας έλεγε κάτι. Ούτε προβλήματα υγείας είχε ούτε άνοια, ούτε τίποτα. Δούλευε μέχρι που χάθηκε στα χωράφια και το μυαλό της ήταν καθαρό. Κάτι έχει γίνει. Ψάχνουν οι αστυνομικοί και τους γείτονες αυτούς που το ομολόγησαν αλλά δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση. Τι να πω δεν ξέρω. Τα έχουμε χαμένα».

O εγγονός της 80χρονης, Θωμάς Αποστολάκης αναφέρει στο newsit.gr, ότι κανένα από τα μέλη της οικογένειας του δεν μπορεί να δώσει έστω και την παραμικρή εξήγηση για την εξαφάνιση της ηλικιωμένης γυναίκας. «Και να έχει γίνει κάτι κακό δεν ξέρουμε το γιατί; Παραμένουν εκεί συγγενείς, σήμερα θα πάει και ο αδερφός της από την Αθήνα. Έχουμε τρελαθεί. Αν έφευγε δεν θα έπαιρνε μαζί της έστω το πορτοφόλι της;Έστω κάτι άλλο;».

Από την πλευρά του ο αδερφός της Μαρίας Κόλλα, Νικόλαος Χυτήρης βιώνει με αγωνία κάθε λεπτό που περνά από τη ημέρα που εξαφανίστηκε η 80χρονη. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται εντατικά αλλά τίποτα. Δεν ξέρουμε προς τα πού στρέφονται οι έρευνες αλλά συνεχίζονται καθημερινά. Δυστυχώς δεν ξέρουμε τίποτα» , λέει στο newsit.gr, ο Νικόλαος Χυτήρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.