Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρά στις 4 Απριλίου η ΔΟΕ μετά από σχετικά αιτήματα συλλόγων εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με τη ΔΟΕ, η απόφαση ελήφθη προκειμένου να οργανωθούν οι δράσεις και τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη του «τεράστιου» -όπως χαρακτηρίζει η ΔΟΕ – ζητήματος των μόνιμων διορισμών και για να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί και να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας-συλλαλητήρια που διοργανώνονται από τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ για την Τετάρτη, 5 Απριλίου, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και σε άλλες πόλεις.
Έτσι, την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Απριλίου, έχει κηρυχθεί στάση εργασίας για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις 3 πρώτες του απογευματινού – ολοήμερου.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.





























