(Ξανα)βγάλτε τις ομπρέλες – Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

«Πέρασμα» με βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλάζι σε συγκεκριμένες περιοχές προβλέπει για την Τετάρτη ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σε νέα του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο μετεωρολόγος σημειώνει ότι την Τετάρτη 13 Ιουλίου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για ένα πέρασμα από ισχυρή μπόρα ή καταιγίδα, για τα ανατολικά και νότια ορεινά κυρίως τμήματα του νομού Ηλείας, την ορεινή-ημιορεινή Αρκαδία και Λακωνία αλλά και αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.

Αυτά τα φαινόμενα -που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από συχνά και δυνατά αστραπόβροντα, ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι- θα είναι μικρής διάρκειας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Την Τετάρτη 13 Ιουλίου αρκετά μεγάλη είναι η πιθανότητα για ένα πέρασμα από ισχυρή μπόρα ή καταιγίδα (κάντε κλικ στον χάρτη για μεγέθυνση), για τα ανατολικά και νότια ορεινα κυρίως τμήματα του νομού Ηλείας, την ορεινή-ημιορεινή Αρκαδία και Λακωνία αλλά και αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, φαινόμενα που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από συχνά και δυνατά αστραπόβροντα, ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι με σχετικά γρήγορη όμως βελτίωση». 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.