Προετοιμασία για την απόκτηση του πτυχίου TOEIC

Το TOEIC (Test Of English for International Communication ) με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας, και με τη συχνή διεξαγωγή εξετάσεων, το πιο ευέλικτο τεστ στην Ελλάδα.
Αναγνωρίζεται ως έγκυρο πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας από το ΑΣΕΠ,(και κατ’ επέκταση σε όλο τον Δημόσιο τομέα στην αξιολόγηση προσωπικού), από Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια καθώς και από πολλές μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το format των εξετάσεων προβλέπει την εξέταση των γνώσεών σας, σε γραμματική, συντακτικό, λεξιλόγιο, κατανόησης γραπτού(reading) και προφορικού (listening) λόγου, μέσω απαντήσεων πολλαπλής επιλογής σε ερωτήσεις επί κειμένων που διαβάζεται, εικόνων που σας δίνονται και ηχητικών συνομιλιών που αναπαράγονται. ΔΕΝ περιλαμβάνει παραγωγή γραπτού (writing) ή προφορικού (speaking) λόγου. Η εξέταση είναι μία και ενιαία και το επίπεδο γνώση σας πιστοποιείται ανάλογα με την επίδοση σας

Σύμφωνα και με πρόσφατες προκηρύξεις θέσεων εργασίας (π.χ. Φ.Ε.Κ.- Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.- Αρ. Φύλλου 343) το TOEIC, αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και: η καλή γνώση της Αγγλικής (παραδοσιακά επίπεδο LOWER) αποδεικνύεται και με το TOEIC βαθμολογίας 505 και άνω η πολύ καλή γνώση (παραδοσιακά επίπεδο ADVANCED) αποδεικνύεται και με το TOEIC βαθμολογίας 785 και άνω.

Το πρόγραμμα εξετάσεων του TOEIC που τις διενεργεί η Ελληνοαμερικανική Ένωση (www.hau.gr) (εκπροσωπεί και το Πανεπιστήμιο του Michigan),είναι το πυκνότερο από όλα, διενεργώντας εξετάσεις στην περιοχή μας ανά 1-2 μήνες, καλύπτοντας έτσι όποια πιεστική, από άποψη χρόνου, ανάγκη μπορεί να προκύψει.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αφορά ενήλικες που έχουν πραγματοποιήσει 3-4 χρόνια εκπαίδευσης αλλά δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου.

Το συνολικό κόστος με τα εξέταστρα και το διδακτικό υλικό της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης είναι 250€ και 200€ για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες (ΑμεΑ, Ανεργοι, Φοιτητές, Πολύτεκνοι) ενώ η ύλη έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να καλύπτει σταδιακά τις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου ανεξάρτητα του αρχικού επιπέδου των γνώσεών του.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε κατάλληλο εκπαιδευτικό χώρο, σε μέρες και ώρες που θα καθοριστούν με βάση την κοινή διαθεσιμότητα εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτή. Η χαμηλή τιμή καθιστά προσιτή την επένδυσή σας σε αυτή την γνώση και το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας, οδηγεί στην γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση και τελικά πιστοποίηση της γλώσσας.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν καθημερινά στα τηλέφωνα στο τηλέφωνο της γραμματείας 6980218621 από τις 10.00-14.00 και από τις 18.00-21.00 ή να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους στο www.politesengnosei.gr ή στο facebook:/politesengnosei

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.