Αλλάζουν αύριο τα δρομολόγια του Εξπρές Σκιάθος και του Flying Cat

Καλοκαιρινά δρομολόγια από αύριο Παρασκευή για το επιβατηγό – οχηματαγωγό Εξπρές Σκιάθος και το επιβατηγό ταχύπλοο Flying Cat 5, με καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι του Βόλου, προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων.
Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου, τα δρομολόγια θα ισχύσουν μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου 2015.

Το επιβατηγό – οχηματαγωγό Εξπρές Σκιάθος, θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου κάθε μέρα της εβδομάδας στις 7.45 το πρωί με προορισμό Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο.
Τη Δευτέρα με απόπλου στις 07.45 θα γίνεται δρομολόγιο για Σκιάθο, Γλώσσα και στις 16.45 αναχώρηση για Σκιάθο, Σκόπελο. Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή το πλοίο θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου στις 07.45 για Σκιάθο, Γλώσσα και στις 16.45 για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο. Τέλος, διπλό δρομολόγιο θα γίνεται το Σάββατο με απόπλου στις 07.45 για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, επιστροφή Βόλο και αναχώρηση στις 18.45 για Σκιάθο και Γλώσσα.

Όσον αφορά το Flying Cat 5, θα γίνονται καθημερινά δρομολόγια προς Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο, Αλόννησο και επιστροφή, με ώρα απόπλου, από το λιμάνι του Βόλου, στις 12 το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.