Αλόννησος: Μεγάλη η ζημιά που έχουμε υποστεί το καλοκαίρι

Δηλώνει ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης

Μεγάλη είναι η ζημιά που έχει υποστεί το καλοκαίρι η Αλόννησος, όπως δηλώνει ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης, που μίλησε στο «Ράδιο-Ένα 102,5». Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, «δυστυχώς αυτό που όλοι αντιλαμβανόμαστε, είναι ότι τελικά το καλοκαίρι, στην ουσία έχει τελειώσει. Δε θέλω να είμαι απαισιόδοξος, αλλά έτσι φαίνεται. Η ζημιά που έχουμε υποστεί, είναι αρκετά μεγάλη…».

Αναφορικά με την επίδραση της συμφωνίας που φαίνεται να υπογράφεται, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο κ. Βαφίνης, υποστήριξε ότι «η συμφωνία που επετεύχθη θα έχει θετικά αποτελέσματα, αλλά δε ξέρω αν μπορεί να ανατρέψει την εικόνα που έχουμε μέχρι σήμερα, ώστε να καταφέρουν οι Έλληνες να κάνουν διακοπές. Η περίοδος έτσι και αλλιώς, όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τέλος Αυγούστου, ήταν η περίοδος των Ελλήνων», επεσήμανε, τονίζοντας ότι «αυτό που μένει να δούμε είναι αν προχωρήσουν οι Έλληνες σε κάποιες κρατήσεις».

Όπως τόνισε αναφορικά με την εικόνα των προηγούμενων ημερών, «ακυρώσεις υπήρξαν πάρα πολλές, ακόμη και πριν το δημοψήφισμα, ενώ όσοι έκαναν κρατήσεις την περίοδο ακριβώς του δημοψηφίσματος ακυρώθηκαν όλες. Αυτό που τώρα θέλουμε, ελπίζουμε και ευχόμαστε, είναι ξεκινήσουν κάποιες κρατήσεις και βέβαια, να δούμε τι θα γίνει και τα capital controls στις τράπεζες με τη ροή των χρημάτων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.