Για «απαράδεκτα γεγονότα» καταγγέλλει τον δήμαρχο Ρ. Φεραίου, ο Χαρ. Πάσχος

Για «απαράδεκτα γεγονότα» καταγγέλλει τον δήμαρχο Ρ. Φεραίου, ο Χαρ. Πάσχος, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, καλώντας τον κ. Νασίκα, εάν τα όσα καταγγέλλονται από τον ίδιο, είναι αληθή, να παραιτηθεί…

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε επιστολή που δόθηκε στον Τύπο, «στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. γίναμε μάρτυρες κωμικοτραγικών και συνάμα απαράδεκτων γεγονότων από πλευράς της δημοτικής αρχής. Εν πρώτης είχαμε τον δημόσιο διαπληκτισμό του δημάρχου με τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Παρσά, γιατί ο τελευταίος τόλμησε να πει την αλήθεια, σχετικά με την παραίτηση του χειριστή γκρέιντερ Σ. Θ..

Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω χειριστής, ο οποίος κατά γενική ομολογία, όσες φορές εργάστηκε στο δήμο με σύμβαση ήταν υποδειγματικός, αναγκάστηκε να προβεί σε παραίτηση επειδή, όπως κατήγγειλε ο αντιδήμαρχος κ.Παρσάς, καθυβρίστηκε από τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ.Κορώνα Ιωάννη. Κι αντί ο δήμαρχος να καταδικάσει το απαράδεκτο γεγονός, έσπευσε να καλύψει τον κ.Κορώνα αφήνοντας εκτεθειμένο τον αντιδήμαρχό του που τόλμησε να πει με ειλικρίνεια την άποψή του, κάτι που άλλωστε πάντα συνηθίζει να πράττει χωρίς να μασάει τα λόγια του!

Στη συνέχεια ζήσαμε την έντονη κραυγή αγωνίας της αντιπροσωπείας των κατοίκων του Βενέτου, που διαμαρτύρονται εκτός των άλλων, για την έλλειψη δρόμου διαφυγής προς τη θάλασσα σε περίπτωση πυρκαγιάς κι ενώ η δημοτική αρχή περί άλλων τυρβάζει. Είναι χαρακτηριστικό πως μπροστά στην ανυπαρξία της δημοτικής αρχής, ο δημ.σύμβουλος κ.Κουραβέλας προσφέρθηκε, φυσικά αφιλοκερδώς, με την ιδιότητά του ως χειριστής σκαπτικών μηχανημάτων, να προσπαθήσει να δώσει λύση στο πρόβλημα! Βαδίζουμε στον Αύγουστο και ο οικισμός του Βενέτου αντιμετωπίζεται ως ένας οικισμός ανεπιθύμητος, πληρώνοντας άραγε τι και με πιο νόμισμα?

Και φτάνοντας στο γεγονός που μας λυπεί ιδιαίτερα και μας ανάγκασε να αποχωρήσουμε, ήταν η χωρίς λόγο φραστική επίθεση με ανάρμοστες εκφράσεις του αντιδημάρχου κ.Παπαρούνα προς τον πρόεδρο του Τ.Σ. Αερινού, κ. Μπλέτσα Κώστα. Ενός ανθρώπου που με την συμπεριφορά του και το ήθος του, αποτελεί κόσμημα για την τοπική αυτοδιοίκηση, και εκλέγεται παμψηφεί για πέντε συνεχόμενες τετραετίες στο Αερινό! Ζήτησα προσωπικά από τον κ.Παπαρούνα, τρεις φορές να ανακαλέσει τη φράση του ωστόσο αρνήθηκε και οδηγηθήκαμε φυσικά στην αποχώρηση. Αυτό όμως που είναι πιο λυπηρό απ’όλα είναι ότι ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος ζήτησε ο ίδιος στο Δ.Σ., συγνώμη από τον κ. Μπλέτσα για την συμπεριφορά του αντιδημάρχου του, σήμερα , ώ του θαύματος, δηλώνει στον τύπο ότι πρόκειται για ‘’ασύστολα ψεύδη΄΄ δικά μου. Προσπαθεί να καταστήσει παρανοϊκούς τον πρόεδρο και όλους τους δημoτικούς συμβούλους που παρίσταντο, τους πολίτες που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι και πολύ περισσότερο τα ηχογραφημένα πρακτικά που δυστυχώς γι αυτόν λέμε πάντα την αλήθεια…

Είναι φανερό, πως ο δήμαρχος έχει χάσει πλέον τον έλεγχο της δημοτικής του ομάδας και καταφεύγει σε κατινίστικες πρακτικές επιπέδου συνοικιακού κουτσομπολιού, χαϊδεύοντας τα αυτιά ορισμένων συμβούλων του εις βάρος άλλων, προσπαθώντας να γαντζωθεί όσο μπορεί περισσότερο στην καρέκλα του δημάρχου, που δυστυχώς όμως γι αυτόν, βρίσκεται πάνω σε κινούμενη άμμο!

Υ.Γ. Και για να τελειώνει η καραμέλα. Αν όσα ισχυρίζομαι εγώ είναι ΄΄ασύστολα ψεύδη΄΄ εγώ δέχομαι να παραιτηθώ από επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, εντός 48 ωρών. Αν όμως όσα ισχυρίζομαι είναι αληθή, δέχεται να πράξει το ίδιο? Ιδού η Ρόδος…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.