Δράσεις… από την «Άρσις»

Μια σειρά από δράσεις, θα γίνουν και στο Βόλο από την «Άρισις» και άλλους φορείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παιδικής Εργασίας που γιορτάζεται στις 12η Ιουνίου.
Θα γίνουν το «Ανοιχτό φεστιβάλ καινοτόμων και βιωματικών δράσεων» στο χώρο των δομών «Άξιον εστί», την Παρασκευή 12 Ιουνίου.
Σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο, Μονάδα Απασχόλησης Νηπίων, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Άξιον Εστί» και την Σκακιστική Εταιρία Μαγνησίας θα παρουσιαστούν: Ψηφιακό Πλανητάριο: ανακάλυψη του κόσμου των πλανητών και των αστεριών .Ορχήστρα κρουστών: παρουσίαση μιούζικαλ και τραγουδιών, από την ομάδα κρουστών των δομών του «άξιον εστί». Επιδαπέδιο σκάκι: σκάκι με πιόνια – γίγας και μαθήματα στρατηγικής από την Σκακιστική Εταιρία Μαγνησίας. Αναρρίχηση: μαθήματα αναρρίχησης για παιδιά σε ειδικά διαμορφωμένο τοίχο
Το Σάββατο 13 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Olimpico sport club (10.00 – 13.15), θα γίνουν: Βιωματικά παιχνίδια ευαισθητοποίησης στα ανθρώπινα δικαιώματα Compassito από την ομάδα της ΑΡΣΙΣ . Zωγραφική με θέμα: ‘Ζωγραφίζοντας τους δύο κόσμους’ από την ομάδα της ΑΡΣΙΣ . Θα ακολουθήσει τουρνουά Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την Σχολή Ποδοσφαίρου «Η Αγία Άννα»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.