Δωρεάν οδική μεταφορά των επιβατών του «Πρωτεύς» από και προς Γλώσσα

Προσφορά της εταιρείας για την εξυπηρέτηση όσων ταξιδεύουν στη Σκόπελο

Το φέρι μπόουτ «Πρωτεύς», με την είσοδό του στην ακτοπλοϊκή γραμμή των Βορείων Σποράδων, συνέτεινε στην αύξηση των δρομολογίων και στη μείωση των τιμών και, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της εταιρίας, δρομολογεί, για φέτος το καλοκαίρι δικό της λεωφορείο, για δωρεάν μεταφορά των επιβατών του πλοίου από και προς Γλώσσα και Σκόπελο, ώστε να διευκολύνονται και να μην επιβαρύνονται επιπλέον οικονομικά. Παράλληλα, το «Πρωτεύς» θα προσεγγίζει κάθε Σάββατο και την Αλόννησο για την καλοκαιρινή περίοδο.

«Οι αναγκαστικές προσεγγίσεις στο νησί της Σκοπέλου, εναλλάξ στη Γλώσσα ή στη Σκόπελο, δημιουργούσαν πρόβλημα σ’ αυτούς τους επιβάτες που θα έπρεπε να ταξιδέψουν οδικώς από το ένα λιμάνι στο άλλο ή να επιλέξουν άλλη ώρα με άλλο πλοίο», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του πρακτορείου VIS TRANEL.

Η ΑΝΕΣ, πλοιοκτήτρια εταιρία του F/B ΠΡΩΤΕΥΣ, διαθέτει πλέον για όλο το καλοκαίρι, δικό της λεωφορείο, ώστε οι αποβιβαζόμενοι στην Γλώσσα ή τη Σκόπελο, να ταξιδεύουν οδικώς ΔΩΡΕΑΝ προς την Σκόπελο ή τη Γλώσσα αντίστοιχα, ως τελικό τους προορισμό. Το αντίστοιχο γίνεται και για αυτούς που θα ταξιδεύουν προς Βόλο, όταν το πλοίο θα αναχωρεί από λιμάνι στο οποίο ο ταξιδιώτης πρέπει να ταξιδεύει οδικώς, προκειμένω να επιβιβασθεί στο πλοίο.

Η ΑΝΕΣ συνιστά σε αυτούς που θέλουν να κάνουν χρήση αυτής της δωρεάν παροχής, να το δηλώνουν στα πρακτορεία που εκδίδουν εισιτήρια του F/B ΠΡΩΤΕΥΣ, να τους χορηγείται έντυπο προτεραιότητάς τους, ώστε να μην υπάρχουν υπεράριθμοι ή επιβάτες άσχετοι με τη θαλάσσια μεταφορά με το F/B ΠΡΩΤΕΥΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα λιμενικά πρακτορεία της ΑΝΕΣ στα νησιά των Σποράδων ή στο Κεντρικό πρακτορείο στο Βόλο, στο VIS TRAVEL – Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος και Αργοναυτών) ή στα τηλέφωνα 24210 31059/31060.

Στην Αλόννησο κάθε Σάββατο

Η ΑΝΕΣ, πλοιοκτήτρια του F/B ΠΡΩΤΕΥΣ, ανακοινώνει ότι στα δρομολόγια του Σαββάτου (για όλο το καλοκαίρι), στην απογευματινή αναχώρηση από τον Βόλο στις 18:45 μ.μ., στις προσεγγίσεις στη Σκιάθο και στη Σκόπελο, προσθέτει και την Αλόννησο.

Αντίστοιχα την Κυριακή το πρωί θ’ αναχωρεί από την Αλόννησο στις 05:45 μ.μ. και μ’ ενδιάμεσες προσεγγίσεις την Σκόπελο και την Σκιάθο, θα καταφθάνει στον Βόλο στις 10:00 π.μ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.