Ζωντανός και εξαντλημένος βρέθηκε ο 55χρονος κτηνοτρόφος στο Κεραμίδι

Ζωντανός, αλλά εξαντλημένος, εντοπίστηκε χθες το πρωί, μετά από εννέα ημέρες εξαφάνισης, ο 55χρονος κτηνοτρόφος που είχε εξαφανιστεί στο Καμάρι Κεραμιδίου, από το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιουλίου και, παρά τις έρευνες ΕΜΑΚ, Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, δεν είχε εντοπιστεί.

Ο 55χρονος βρέθηκε χθες το πρωί σε αποθήκη στο Καμάρι, εξαντλημένος, αλλά καλά στηυν υγεία του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Βελεστίνου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο άνδρας, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, δύο ανηλίκων και δύο ενηλίκων, είναι αγρότης και κτηνοτρόφος, την Τετάρτη 9 Ιουλίου, βρισκόταν με την σύζυγό του και το ένα από τα τέσσερα παιδιά του στο χωράφι τους 2 χλμ. από το σπίτι τους. Κάποια στιγμή η σύζυγος κι ο γιος αποχώρησαν για να μεταβούν στο σπίτι, αφήνοντάς τον στο χωράφι, ωστόσο η ώρα περνούσε και ο 55χρονος δεν έδινε σημεία ζωής με αποτέλεσμα, οι δικοί του να ανησυχήσουν και να ενημερώσουν την Αστυνομία. Για μέρες ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.