Ξενοδόχοι: Προαγορά καρτών για το Χιονοδρομικό Κέντρο

Φωτογραφία Αρχείου

Τη στήριξη της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου «Αγριόλευκες» αποφάσισε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και σε σύσκεψη που έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Ένωσης Ξενοδόχων, το Χιονοδρομικό Κέντρο «Αγριόλευκες» στα Χάνια Πηλίο, συμπληρώνει ένα τουριστικό πακέτο ειδικά για την περίοδο του χειμώνα και είναι πόλος έλξης επισκεπτών.

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων τόσο με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη όσο και με τον πρόεδρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Γρηγόρη Ιγγλέση με την συμμετοχή από την πλευρά της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας του επίτιμου προέδρου Κωνσταντίνου Λεβέντη και του προέδρου Γιώργου Ζαφείρη, αποφασίστηκε η στήριξη της λειτουργίας του χιονοδρομικού από την Ένωση.

Στα πλαίσια αυτά προτάθηκε η προαγορά καρτών και εισιτηρίων από την πλευρά των Μελών της Ένωσης. Η Ένωση Ξενοδόχων αποφάσισε να προτείνει στα μέλη της την προαγορά εισιτήριων και καρτών προκειμένου να ενισχύσουν το χιονοδρομικό κέντρο αλλά παράλληλα να δώσουν μια επιπλέον παροχή στους μελλοντικούς επισκέπτες-πελάτες, αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων.

«Πιστεύουμε ότι με ενέργειες σαν και αυτή όχι μονό βελτιώνουμε το τουριστικό μας προϊόν αλλά αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι η σύμπραξη του Ιδιωτικού Τομέα με τους φορείς μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Βάζουμε ένα ακόμη λιθαράκι στο οικοδόμημα του τουρισμού», επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.