Με χορηγία δύο ιδιωτών παρεμβάσεις στη Σκιάθο

Με την ευγενική χορηγία των Σκιαθιτών κυρίων Γεωργίου και υιού του Παράσχου Αλεξανδρίδη, καλύφθηκε η δαπάνη της αγοράς ξυλείας, για την επένδυση της σκηνής του ανοιχτού θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου ‘Μπούρτζι’, μετά από σχετικό αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου ‘Η Σκιάθος΄.

Όπως αναφέρεται, οι κύριοι, «έχουν επανειλημμένα εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη Σκιάθο, με τη συστηματική υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, τη δωρεά καυσίμων στα σχολεία και τις εκκλησίες, αλλά ακόμα και για την αντιμετώπιση του υφιστάμενου προβλήματος κακοσμίας στην οδό Αλ Παπαδιαμάντη.

Οι ευεργέτες έχουν προσφερθεί, από τριετίας να καλύψουν τη δαπάνη του έργου, αντιμετώπισης της ρύπανσης του ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος, στην οδό Αλ. Παπαδιαμάντη, προϋπολογισθείσα στις 12.000 ευρώ. Η αρχή του έργου βασίζεται στην εγκατάσταση κατάλληλου εξοπλισμού παροχής θαλασσινού νερού στο δίκτυο ομβρίων και ακαθάρτων υδάτων για την αντιμετώπιση της δυσοσμίας που παρατηρείται κατά καιρούς, και πιο έντονα τους καλοκαιρινούς μήνες, κατά μήκος του πεζοδρομίου “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης” και σημείο εκβολής (παραλία).

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ανέθεσαν τη διαδικασία στον πολιτιστικό σύλλογο ‘Η Σκιάθος’, σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου. Η καθυστέρηση υλοποίησης του έργου, οφείλεται στο ότι, συνδέεται με το έργο αποκατάστασης του λιμανιού της Σκιάθου που είχε υποστεί υποσκαφή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.