Τη βατότητα του δασικού δικτύου Ν. Πηλίου θα αποκαταστήσει το Δασαρχείο

Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για μίσθωση γκρέιντερ και φορτωτή

Το Δασαρχείο Βόλου διακηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την μίσθωση, με ωριαία αντιμισθία, ενός ισοπεδωτήρα (γκρέιντερ) ιπποδύναμης από 120 ΗΡ και άνω προϋπολογισμού δαπάνης 7.000 € χωρίς Φ.Π.Α και ενός λαστιχοφόρου φορτωτή ιπποδύναμης από 110 ΗΡ και άνω προϋπολογισμού δαπάνης 3.000 € χωρίς Φ.Π.Α.

Σύμφωνα με τη διακήρυξη, που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», τα μηχανήματα θα χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση δασοτεχνικών εργασιών (χωματουργικά) του έργου «Αποκατάσταση βατότητας δασικού οδικού δικτύου δημοσίων δασών περιοχής Αφετών και Αργαλαστής» περιοχής αρμοδιότητας Δασαρχείου Βόλου.

Ως μειοδότης θα ανακηρυχθεί αυτός που θα προσφέρει την μικρότερη τιμή ανά ώρα εργασίας (για κάθε μηχάνημα χωριστά) ανεξάρτητα της ιπποδύναμης του μηχανήματος. Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 22 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) στα γραφεία του Δασαρχείου Βόλου.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος ή ασύμφορος θα επαναληφθεί στις 29 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη, χωρίς άλλη δημοσίευση στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τους ίδιους όρους διακήρυξης. Η δαπάνη δημοσίευσης της παρούσης βαρύνουν αναλογικά τους αναδόχους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.