Αεροδιακομιδή ηλικιωμένου από τη Σκόπελο στο Βόλο

Φωτό αρχείου

Νέα επιχείρηση αεροδιακομιδής στήθηκε σήμερα το πρωί, για τη μεταφορά ηλικιωμένου από τη Σκόπελο στο Βόλο, καθώς το πλοίο ξεκινάει από το Βόλο το μεσημέρι και θα έφτανε στο νησί το απόγευμα.
Το διασωστικό ελικόπτερο της 111 Πτέρυγας Μάχης ενημερώθηκε από το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΑ στις 9 το πρωί να πετάξει στη Σκόπελο, για να παραλάβει ασθενή.

Όντως η πτήση έγινε και από τη Σκόπελο παραλήφθηκε ένας 75χρονος άνδρας, με αιμορραγία στο πεπτικό σύστημα και συνοδεία γιατρού του Κέντρου Υγείας και της συζύγου του, μεταφέρθηκαν στην αεροπορική βάση της Ν. Αγχιάλου.
Ο ασθενής ήταν καλά στη διάρκεια της πτήσης και στη Ν. Αγχίαλο τον ανέμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πτήση έγινε σε δύσκολες συνθήκες, με αέρα έντασης περίπου 6 μποφόρ και ψιλόβροχο, ενώ διήρκεσε 45 λεπτά περίπου, ώστε ο ασθενής να μεταφερθεί με ασφάλεια στο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι χθες το μεσημέρι έγινε άλλη μια αεροδιακομιδή για τη μεταφορά κοριτσιού 7 ετών από την Αλόννησο στο Νοσοκομείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.