Αλμυρός: Άσκηση ή μη αίτησης ακύρωσης στο ΣτΕ για τα αποθεματικά αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Για άσκηση ή μη ενδίκου μέσου αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του ΣτΕ κατά της υπ’ αριθμ. Οικ. 2/6748/ΔΑΓΚ/24-1-2019 (ΦΕΚ Β΄104) Αποφάσεως του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών που αφορά τον καθορισμό λειτουργίας τραπεζικών λογαριασμών και τον ταμειακό προγραμματισμό των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης που υπάγονται στην παρ. 10 άρθρο 69α Ν. 4270/2014 ως ισχύει, θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, που συνεδριάζει την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα.

Το σώμα θα αποφασίσει την αποδοχή και κατανομή συμπληρωματικής πίστωσης στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμυρού και την απόδοση τέλους λαϊκών αγορών Β΄ Εξαμήνου 2018.

Επίσης αναμένεται να εγκριθούν συμβάσεις διαδημοτικών συνεργασιών με το Δήμο Βόλου και τον Δήμο Καρδίτσας για διάθεση υπαλλήλων ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού ή και Ηλεκτρολόγου Μηχανικού για τη διεκπεραίωση, επίβλεψη και παραλαβή έργων.

Τέλος, θα εγκριθούν δημόσιες συμβάσεις για παροχή υπηρεσιών μίσθωσης μηχανημάτων των Δ.Ε. Αλμυρού, Ανάβρας, Πτελεού και Σούρπης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.